Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jaunais Bellator prezidents atbrīvojis no darba veselu plejādi cīkstoņu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jaunais Bellator prezidents atbrīvojis no darba veselu plejādi cīkstoņu
Skots Kokers
Foto: Sherdog.com

Jau ziņojām, ka pirms nedēļas pie pasaules otras lielākās MMA organizācijas Bellator stūres sēdies kādreizējais organizācijas Strikeforce prezidents Skots Kokers. Pirmais, ko Kokers izdarījis stājoties jaunajā amatā, atbrīvojis organizācijas rindas no „liekajiem” cīkstoņiem.

Pirms nedēļas Bellator lielākais akcionārs TV koncerns „Viacom” izlēma šķirties no organizācijas dibinātāja un vadītāja Bjorna Rebnija, kurš pie Bellator stūres sēdēja piecus gadus.

Par jauno Bellator direktoru tika iecelts bijušais Strikeforce prezidents Skots Kokers, kurš pēc savas organizācijas pārdošanas UFC piederošajai kompānijai „Zuffa” bija bez darba.

Stājoties jaunajā amatā Kokers pirmais, ko izdarīja - atbrīvojās no, viņaprāt, organizācijai nevajadzīgajiem cīkstoņiem. Darbu organizācijas rindās zaudēja divdesmit viens sportists, starp kuriem ir arī Lietuvas pusvieglā svara cīkstonis Sergejs Grečiho (20-5-1), kurš Bellator rindās nepaspēja aizvadīt nevienu cīņu.

Vēl viņš no darba atbrīvoja Treju Hjūstonu (10-2-0), Deividu Gomezu (17-8-0), Frenku Baku (16-4-0), Rodrigo Limu (11-2-0), Ēriku Prindlu (8-6-0), Karlosu Eduardo (11-4-0) u.c. labi zināmus cīkstoņus.

Izmantotie resursi:
MMA news, fighter profiles and events – Mixed...

     [+] [-]

, 2014-06-25 23:30, pirms 10 gadiem
Kādreiz te lika aptaujas. Pie šī raksta lieti noderētu ar tādiem jautājumiem kā, piemēram, vai jūs zināt kas ir Bellator? Un MMA?

     [+] [-]

, 2014-06-27 12:47, pirms 10 gadiem
baigi jocīgi, ka atlaida netik trakus cīkstoņus, vai piemēram Sergeju, kas vispār nepaspēja pat tikt ringā.

lai gan es pēdējā laikā nesekoju BMMA, bet nu par Prindlu gan piekrītu, ka tur nekas īpašs. par pārējiem gan, nu vismaz iespēju varēja dot.