Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlase devusies uz pasaules čempionātu MMA

Andris Liepa
Andris Liepa

Latvijas MMA sportistu izlase deviņu vīru sastāvā devusies uz Nīderlandes galvaspilsētu Amsterdamu, kur no 25. – 27. martam risināsies GAMMA pasaules čempionāts MMA amatieriem.

Latvijas komandā braucienam uz Nīderlandi sākotnēji bija iekļauti divpadsmit atlēti, taču savainojumu dēļ mājās palika Rāgners Džigurs, Lauris Marhilēvičs un Roberts Rāviņš.

Tā kā šogad ir pamainījies sacensību nolikums, kurš pieļauj, ka šajās pasaules meistarsacīkstēs pirmo gadu var piedalīties cīkstoņi arī ar profesionālā MMA pieredzi izlasē iekļuvuši pieredzējušie kluba “Sev Arch” pārstāvji Oļegs Jemeļjanovs (10-3), Andrejs Kudrjavcevs (2-0) un Aleksandrs Krasņjakovs (1-0).

Uz Nīderlandi devušies arī Ričards Ozols (MMA Jūrmala), Mārtiņš Boževnieks (Berserk), Ivans Kožečenko, Oskars Putāns, Mahmuds Saifulajevs (visi “Sparta”) un Bilols Abdurasulovs no “Sev Arch”. Kopā uz sacensībās cīkstoņiem līdzi devušies treneri Kaspars Semjonovs, Manvels Isadžanjans, Andrejs Kaješovs un Edgars Lipskijs.

Vislielākās cerības šajā čempionātā tiek liktas uz Oļegu Jemeļjanovu, kuram vēl nesen bija līgums ar Krievijā bāzēto MMA organizāciju “ACA”, Andreju Kudrjavcevu un pērnā gada GAMMA Eiropas čempionāta sudraba medaļnieku Bilolu Abdurasulovu.

Pēdējo reizi Latvijas sportisti medaļas no pasaules čempionāta MMA atveda 2015. gadā. Tajās sacensībās sudrabu medaļu ieguva Hasans Mežijevs, kurš finālā piekāpās Krievijas pārstāvim Magomedam Anklajevam, kurš šobrīd ir viena no lielākajām UFC zvaigznēm.

Pasaules čempionāta translācija pieejama šeit: https://www.youtube.com/watch?v=HY2...

Vai kādam Latvijas sportistam šajās sacensībās izdosies izcīnīt medaļu?

  • 39

  • 6