Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kenijs Gārners ar sāpju paņēmienu uzvar Aslambeku Musajevu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kenijs Gārners ar sāpju paņēmienu uzvar Aslambeku Musajevu
Kenijs Gārners (no kreisās) cīņā ar Aslambeku Musajevu
Foto: mixfight.ru

Uzvaru Gruzijā notiekošajā cīņu šovā „M-1 Challenge 55 - In Memory of Guram Gugenishvili” izcīnījis bijušais organizācijas M-1 smagā svara čempions amerikānis Kenijs Gārners (15-8-0), kurš otrajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu uzveica krievu Aslambeku Musajevu (4-2-0).

Četrdesmit gadus vecais amerikāņu smagsvars Kenijs Gārners sen vairs nav tajā labākajā formā, taču viņš vēl joprojām turpina cīnīties, kā arī ik pa laikam izcīna uzvaras.

Šoreiz viņš dūres krustoja ar krievu smagsvaru Aslabeku Musajevu, kuram pieder Ginesa rekords smagumu celšanā ar vienu roku.

Diemžēl cīņas sportā ne vienmēr fiziskais spēks ir rādītājs un to nodemonstrēja Musajevs, kura „benzīns” sāka iet uz beigām jau otrajā raundā un šī paša raunda izskaņas fāzē pieļaujot kļūdu atdeva kaklu un piedzīvoja zaudējumu.

Kenijam Gārneram šī bija trešā uzvara pēdējās četrās aizvadītajās cīņās. Jāpiebilst, ka starp amerikāņa sakautajiem sportistiem ir arī atrodami UFC cīkstoņa Šona Džordana (17-6-0), bijušā M-1 čempiona Gurama Gugenišvili (12-2-0), Maksima Grišina (18-6-0) un Skota Bareta (15-5-0) vārdi.

Šobrīd nav skaidri Kenija nākotnes plāni lielajā sportā, taču viens ir skaidrs, kamēr viņš Krievijā būs pieprasīts, pensijā melnādainais smagsvars netaisās iet.

Izmatotie resursi:
Официальный сайт компании M-1 Global, смешанные...