Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Žeromam le Banēram trauma, viņu aizvietos Valentīns Overīms

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Žeromam le Banēram trauma, viņu aizvietos Valentīns Overīms
Valentīns Overīms
Foto: sherdog.com

Ir palikušas tikai divas dienas līdz MMA poļu šova „KSW 18” sākumam, bet pasākuma organizatori šodien ziņo, ka vakara galvenā dueļa vienam no cīkstoņiem, leģendārajam franču kikbokserim Žeromam le Banēram trauma. Viņu aizvietos bijušais organizāciju Strikeforce, PRIDE un „It’s Showtime” cīkstonis Valentīns Overīms (31-29-0).

Ilgstošā reklāmas kampaņa, ka K-1 zvaigzne Žeroms le Banērs (3-2-0) pēc MMA noteikumiem šovā „KSW 18” tiksies ar citu bijušo kikbokseri, uzlecošo poļu MMA zvaigzni Marcinu Rozaļski (2-0-0) cietusi krahu. Pēc organizatoru vārdiem, le Banērs sagatavošanās posmā guvis savainojumu un nav spējīgs iziet pret poļu smagsvaru. Cerams, ka gūtā trauma nav tikt nopietna un nebūs jāatceļ arī 23. martā Krievijā paredzētā K-1 cīņa ar Erolu Cimmermanu.

Savainotā francūža vietā pret līdz šim neuzvarēto Rozaļski piekritis iziet bijušā Strikeforce un DREAM smagā svara čempiona Alistera Overīma vecākais brālis Valentīns.

Atgādinām, ka pēc zaudējuma Čadam Grigsam, kas notika pērnā gada jūnijā šova „Strikeforce : Overeem vs. Werdum” ietvaros, Valentīns nav aizvadījis nevienu cīņu. Bet pirms tam Overīms vecākais aizvadīja trīs cīņu uzvaras sēriju, izcīnot pārliecinošas uzvaras pār Tengizu Tedoradzi, Reju Sefo un Katalinu Zmarandescu.

Interesanti, ka savas karjeras laikā Overīms kāju pielicis priekšā ne vienai vien MMA zvaigznei kā Rendijs Kotūrs, Džo Sliks, Renato Sobrals, Breds Kohlers, Kijoši Timura u.c. Ja salīdzina Overīma un Rozaļska pieredzi, tad skaidrs ir viens, ka polim izredžu nav, taču kā novērojams realitātē – ne vienmēr uzvar tas, kuram lielāka pieredze un skaistāka statistikas ailīte.

„KSW 18” cīņu pāri

Marcin Rozalski vs. Valentijn Overeem
Jan Błachowicz vs. Mario Miranda
Artur Sowinski vs. Curt Warburton
Karol Bedorf vs. David Olivia
Maciej Jewtuszko vs. Dean Amasinger
Kamil Bazelak vs. Kamil Walus
Anzor Azhiev vs. Cengiz Dana

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...