Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC čempions B.J. Pens atgriežas sportā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC čempions B.J. Pens atgriežas sportā
B.J. Pens
Foto: sherdog.com

Divu svara divīziju bijušais UFC čempions un UFC slavas zāles iemītnieks amerikānis Džejs Dī “B.J.” Pens (16-10-2), kurš aptuveni pirms pusotra gada paziņoja par došanos pelnītā pensijā, izlēmis atgriezties profesionālajā sportā, ziņo portāls mmafighting.com.

Savulaik par vienu no pasaules labākajiem MMA cīkstoņiem uzskatītais B.J. Pens, kurš savos zelta laikos tika kronēts par vieglā un pusvidējā svara UFC čempionu, par aiziešanu no profesionālā cīņu sporta paziņoja 2014. gadā pēc zaudējuma cīņā ar bijušo UFC vieglā svara čempionu Frenkiju Edgaru (20-4-1).

Kopš tā brīža pagājis vairāk par pusotru gadu, un Pens, kuram šobrīd ir trīsdesmit septiņi gadi, nolēmis atgriezties uz lielās sporta skatuves. B.J. atgriešanos no pensijas skaidro ar to, ka viņš vēlreiz vēlas kļūt par UFC čempionu, tikai šoreiz pusvieglajā svara kategorijā, kurā šobrīd valda īrs Konors Makgregors (19-2).

“Vēlos iegūt UFC pusvieglā svara čempiona jostu,” portālam Mmafighting.com stāstīja Pens. “Es ticu, ka ar [trenera] Grega Džeksona palīdzību es to paveikšu. Ticu arī tam, kam man ir pa spēkam aiziet prom no lielā sporta kā vienīgajam cīkstonim, kurš UFC kļuvis par čempionu trīs dažādās svara divīzijās.”

Slavenais sportists zina, ka daudzi negatīvi uzņems viņa lēmumu atgriezties lielajā sportā. Viņš pēdējo reizi savā karjerā uzvaru svinēja 2010. gadā, uzveicot Metu Hjūzu (45-9), bet ilgajā atvaļinājumā aizgāja ar trīs cīņu zaudējumu sēriju.

“Esmu samierinājies ar to,” apgalvo Pens. “Gregs Džeksons uzskata, ka es spēju to paveikt un es viņam ticu. Kuru interesē, ko saka citi visapkārt? Pieļauju, ka tas būs interesanti.”

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...

     [+] [-]

, 2016-01-26 23:20, pirms 9 gadiem
Visu cieņu,bet kārtējais,kurš nemāk laikā aiziet pensijā.
Vienīgais kurš skaisti beidza karjeru UFC bija Chris Lytle.