Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kangs Lī paziņo par sportista gaitu beigšanu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kangs Lī paziņo par sportista gaitu beigšanu
Kangs Lī
Foto: mmajunkie.com

Četrdesmit divus gadus vecais bijušais organizācijas Strikeforce vidējā svara čempions Kangs Lī (9-3-0), kurš pēdējos gadus cīnījās zem UFC karoga, pēc astoņu gadu pavadīšanas profesionālajā MMA, nolēma tomēr beigt aktīvā sportista gaitas.

Bijušais teikvando cīkstonis un kikbokseris Kangs Lī, kurš profesionālajā MMA debitēja 2006. gadā, kļuvis par Strikeforce vidējā svara čempionu, pievienoties UFC, kā arī pamanījies izcīnīt diezgan skaļas uzvaras pār MMA dzīvajām leģendām Frenku Šamroku (23-10-2) un Riču Frenklinu (29-7-0).

„Pēc vairāku mēnešu pārdomām un pārrunām ar sievu, nonācu pie lēmuma, ka aktīvā sportista karjera cīņu sportā neietilpst manos nākotnes plānos. Tāpēc oficiāli paziņoju par aiziešanu no lielā sporta,” ārzemju masu medijiem klāstīja Kangs Lī.

„Cīņas sports vienmēr būs daļa no manas dzīves. Es guvu ļoti lielu gandarījumu piedaloties cīņās, esmu pateicīgs par lielo fanu pulku un pazīšanos ar cilvēkiem, kuri palīdzēja man sportisko mērķu sasniegšanā.”

„Gribu pateikt paldies par atbalstu, lūgšanām un iedvesmošanu manai sievai Sjūzenai, maniem trim mazajām „nindzām”, mammai, māsai un visai manai lieliskajai ģimenei.”

Jāpiebilst, ka Kanga lēmuma pieņemšanu aiziet no lielā sporta, iespējams, pamudināja gada diskvalifikācija par aizliegto vielu lietošanu. Lī izkrita dopinga testos uzreiz pēc zaudētās cīņas ar britu Maiklu Bispingu (25-7-0). Sākotnēji Kangam NSAC (Nevadas Štata Atlētiskā Komisija) piespriesta deviņu mēnešu diskvalifikāciju, taču nedaudz vēlāk UFC šo sodu palielināja līdz divpadsmit mēnešiem.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

     [+] [-]

, 2015-01-24 11:43, pirms 10 gadiem
Gan jau tagad filmās virtuškas varēs mētāt- tāds vjetkongietis labi noderēs kadai sliktā tipiņa lomai.