Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs M-1 finālā cīnīsies ar poli Marcinu Tiburu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs M-1 finālā cīnīsies ar poli Marcinu Tiburu
Marcins Tibura
Foto: grapplerinfo.pl

Jau iepriekš ziņojām, ka Konstantīna „Lāčplēša” Gluhova (26-12-0) cīņa ar igauni Denisu Smoldarevu (5-0-0) atcelta igauņa traumas dēļ, līdz ar to Latvijas pārstāvis automātiski iekļuva turnīra „M-1 Heavyweight Grand Prix” finālā, kas notiks 20. oktobrī Krievijā. Vakar noskaidrojās arī Gluhova pretinieka vārds – tas būs poļu smagsvars Marcins Tabura (8-0-0).

Otrajā pusfināla pārī sākotnēji bija paredzēts aci pret aci tikties franču smagsvaram Čabanam Ka (6-2-1) ar krievu Magomedu Maļikovu (7-2-0), taču krievs reliģisku iemeslu dēļ atteicās no šīs cīņas. Maļikova vietu pusfinālā ieņēma Marcins Tibura, kurš rezerves cīņā uzveica pieredzējušo krievu atlētu Denisu Komkinu (13-12-0).

Pirms cīņas par izteiktu favorītu tika uzskatīts Čabans Ka, kura karjeras nozīmīgākais panākums ir ničs cīņā ar bijušo UFC smagā svara čempiona titula pretendentu Džefu Monsonu (49-15-1), taču realitātē viss notika savādāk.

Pirmajā raundā Tibura aizķerot pretinieka kāju nogāzu to zemē un cīņa turpinājās parterā. Čabans saķēra poļa papēdi un mēģināja to izlauzt, taču paņēmiena pielietošanas brīdī izlaida vairākus spēcīgus sitienus un ringa tiesnesis pirmā raunda otrajā minūtē bija spiests apstādināt šo maču.

Ja Čabans Ka nebūtu tik ļoti koncentrējies uz papēža laušanu, nebūtu pieļāvis kļūdu, aizmirstot par aizsardzību. Protams, ja paņēmiens būtu izdevies, būtu ļoti skaista uzvara.

„M-1 Heavyweight Grand Prix 2013” finālā Marcins Tibura cīnīsies ar Latvijas smagsvaru Konstantīnu Gluhovu, kurš iekrājis divu cīņu uzvaru sēriju.

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - Официальный сайт Лиги M-1...