Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudists Ovčiņņikovs Eiropas čempionātā izcīna vienu uzvaru

Krišs Upenieks

Džudists Ovčiņņikovs Eiropas čempionātā izcīna vienu uzvaru
Evija Puķīte
foto: judo-lido.lv

Turcijas pilsētā Stambulā turpinās Eiropas čempionāts džudo. Šodien Latvijas godu aizstavēja Konstantīns Ovčiņņikovs (-81 kg) un Evija Puķīte (-70 kg), tomēr iesaistīties cīņā par augstām vietām latviešiem neizdevās.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka vakar svara kategorijā līdz 60 kg Andrejs Magers izstājās jau pēc pirmās cīņas, bet Deniss Kozlovs (-66 kg) pārvarēja vienu kārtu, tiekot galā ar armēni Hambardžumu Tonovanu, bet pēc tam piekāpās krievam Musam Moguškovam.

Šovakar uz tatami kāpa divi Latvijas sportisti. Konstantīns Ovčiņņikovs (-81 kg) pirmajā cīņā uzvarēja baltkrievu Aleksandru Stjašenku, bet, zaudējot vācietim Ole Bišofam, izstājās no turnīra. Evija Puķīte Stambulā aizvadīja vien vienu cīņu, pirmajā izgājienā piekāpjoties Vācijas džudistei Iļjanai Maržokai.

Rītdienu visi džudo draugi gaida ar vislielāko nepacietību, jo tieši smagajos svarā mums ir visliekākās cerības redzēt kādu no latviešiem starp labākajiem. Svara kategorijā līdz 100 kg startēs Jevgēnijs Borodavko, bet virs 100 kg uz tatami kāps Vladimirs Osnačs.

Izmantotie resursi:
European Judo Union - Official Website - News,...