Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Svēršanās procedūra: Haritonovs 6 kg smagāks par Īstu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Svēršanās procedūra:  Haritonovs 6 kg smagāks par Īstu
Sergejs Haritonovs (no kreisās) svēršanās procedūrā ar Taileru Īstu
Foto: mixfight.ru

Krasnodarā (Krievijā) notika oficiālā sportistu svēršanās procedūra pirms cīņu šova „Tech-Krep Fighting Championship – Prime”, kura ietvaros bijušais organizāciju Strikeforce un PRIDE smagā svara cīkstonis krievs Sergejs Haritonovs (20-5-0) aizvadīs cīņu ar amerikāni Taileru Īstu (11-3-0).

Tradicionālajā cīkstoņu svēršanās procedūrā smagāks izrādījās slavenais krievu smagsvars Sergejs Haritonovs, kurš svēra 118,5 kilogramus. Savukārt bijušā KOTC smagā svara čempiona Tailera Īsta svars bija nedaudz vairāk par sešiem kilogramiem mazāks – 112 kilogrami.

Jāatzīmē, ka Haritonovs ir pasaules elites cīkstonis, kurš savulaik pārstāvējis nu jau neeksistējošo, bet kādreiz vadošo MMA organizāciju PRIDE, DREAM un Strikeforce rindas. Starp Krievijas sportista „upuriem” ir Andreja Arlovska (21-10-0), Alistera Overīma (37-13-0), Tatsuja Mizuno (12-9-0), Fabrisio Verduma (17-5-1), Pedro Rizo (19-11-0) u.c. slavenu atlētu vārdu.

Savukārt Īsts plašāka fona ar neko izcilu nav izcēlies. Kā jau minējām, amerikāņa vērā ņemamākais karjeras sasniegums ir KOTC čempiona tituls, ko viņš izcīnīja uzvarot līdz tam neuzveikto Niku Gastonu (5-1-0).

Viņš cīnījies divreiz cīnījies, bet abas reizes piekāpies MMA veterānam Tonijam Lopsam (33-14-0), taču nozīmīgākās uzvaras ir pār Braienu Hedenu (24-13-0), Treisiju Villisu (8-8-0) un Estevesu Džonsu (8-7-0).

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - M-1 Global. Бои без правил,...