Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Skrīveram MMA debijā - zaudējums

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Skrīveram MMA debijā - zaudējums
Edgars Skrīvers
Foto: Levi

Vakar Tallinā (Igaunija) zaudējumu savā debijā MMA piedzīvoja Tukuma karatē kluba „RanRan” audzēknis, vairākkārtējais Latvijas čempions Edgars Skrīvers, kurš tikai pēc punktiem piekāpās Eiropas čempionam karatē do, igaunim Amidam Mageramovam.

Cīņa, kuras formula bija divi raundi pa piecām minūtēm iesākās visai piesardzīgi, jo abiem sportistiem šī bija debija profesionālajās MMA cīņās un tie vēl tikai adoptējas. Tiesa, pirmās aktivitātes sāka Amids Mageramovs, kurš savas publikas atbalstīts uzsāka sitienu sēriju, taču tas lika arī atraisīties Edgaram un sākās aktīva cīņa.

Pirmā raunda vidū latvietim stāvus pozā izdevās saķert igauni aiz kakla, taču tehnisks brāķis Edgara izpildījumā neļāva tam pabeigt cīņu priekšlaicīgi.

Arī otrais raunds sākās tikpat aktīvi kā pirmais un šajā piecminūtē aktīvāks izskatījās Skrīvers, taču nokautēt Mageramovu Latvijas sportistam tā arī neizdevās un cīņa beidzās sportistiem ringā aizvadot visu atvēlēto laiku.

Lai arī no malas izskatījās, ka ringā minimāls, bet pārākums bija Edgara pusē, sāni tiesneši saskatīja ko citu un pēc vienbalsīga lēmuma par uzvarētāju tika kronēts divdesmit deviņus gadus vecais Amids Mageramovs.

„Sajūtas labas. Patikās! Pirmajā raundā varēju viņu paņemt uz guillotine choke, bet nesanāca. Lai arī man neatdeva uzvaru, esmu apmierināts ar savu sniegumu,” pēc cīņas par iespaidiem par savu debiju MMA izteicās astoņpadsmit gadīgais Edgars Skrīvers.

Atgādinām, ka savu nākamo profesionālo MMA maču Skrīvers aizvadīs 24. aprīlī Tukumā cīņu šovā „Fight Club WFCA vol. 10”, kurā viņš tiksies ar Olaines kluba „Koi” pārstāvi Ivaru Kraukli (0-2-0).

Izmantotie resursi:
freefight.ee
figtclub.lv