Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko zaudē Grahamam

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko zaudē Grahamam
Aleksandrs Jemeļjaņenko
Foto: www.mixfight.ru

16. decembrī zaudējumu piedzīvoja trīskārtējais pasaules čempions kaujas sambo un ProFC smagā svara titula īpašnieks Aleksandrs Jemeļjaņenko (Krievija), kurš ar tehnikso nokautu atzina austrālieša Pītera Grahama pārākumu, ziņo sherdog.com

Cīņa starp Fjodora Jemeļjaņenko brāļa Aleksandru (17-4-0) un K-1 zvaigzni, austrālieti Pīteru Grahamu (4-5-0) notika Habarovskā (Krievija) cīņu šovā „Draka 5”.

Cīņu kā favorīts iesāka publikas mīlulis - Aleksandrs Jemeļjaņenko, kurš, lai arī ir sambo meistars izvēlējās cīnīties kājās, kur pieredzējušāks ir Pīters Grahams.

Austrālietis daudz strādāja ar „low kicks”, pamatīgi atsitot krieva kāju. Otrā raunda izskaņā kāja bija tik spēcīgi atsista, ka Jemeļjaņenko nevarēja vairs noturēties kājās.

Cīņa apstādināta otrā raunda izskaņā un par uzvarētāju ar tehnisko nokautu tika kronēts Pīters Grahams, kuram šī MMA bija trešā uzvara pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...