Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ielu kauslis Kimbo Slais plāno atgriezties MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ielu kauslis Kimbo Slais plāno atgriezties MMA
Kevins "Kimbo Slais" Fergusons
Foto: Sherdog.com

Bijušais ielu kauslis un bijušais pasaules lielākās MMA organizācijas UFC smagā svara cīkstonis Kevins „Kimbo Slais” Fergusons (MMA: 4-2-0, Bokss: 7-0-0), kurš šobrīd aktīvi darbojas profesionālajā boksā, plāno atgriezties MMA.

Informāciju par interneta zvaigznes Kevina Fergusona atgriešanos profesionālajā MMA pirmais izplatīja pazīstamais MMA apskatnieks Ariels Helvani, kurš apgalvo, ka pasaules otra lielākā MMA organizācija Bellator piedāvājusi amerikānim līgumu.

„Viņi ar mums ir sazinājušies, taču nekas vēl nav izlemts,” Halvani izplatīto informāciju apstiprināja Kimbo Slaisa menedžeris Aisijs Maiks.

„Kimbo vienmēr ir gatavs cīnīties. Ir tikai dažas opcijas ko darīt. Kurš piedāvājums liksies visloģiskākais, tam arī Slais piekritīs.”

Četrdesmit gadus vecais Kevins „Kimbo Slais” Fergusons pasaules slavu guva ar interneta vietnē Youtube.com izvietotajiem viņa ielu kautiņiem.

2007. gadā Kimbo kļuva par profesionālu cīkstoni un pievienojās MMA organizācijai EliteXC, bet pēc diviem gadiem nokļuva UFC paspārnē. 2010. gadā UFC lauza līgumattiecības ar interneta zvaigzni, kurš pievērsās profesionālajam boksam. Boksa ringā amerikānis aizvadījis septiņas cīņas, visās izcīnot pārliecinošas uzvaras.

Izmantotie resursi:
MMA News | Mixed Martial Arts | UFC News |...

     [+] [-]

, 2014-06-20 13:38, pirms 10 gadiem
Ko tas melnais maiss tur darīs? Cīnīties ar profesionāliem atlētiem nav tas pats, kas uz ielas dauzīt meksikāņu narkomānus!
https://www.youtube.com/watch?v=hAf...
https://www.youtube.com/watch?v=nz2...

     [+] [-]

, 2014-06-21 15:49, pirms 10 gadiem
Poish rakstīja: Ko tas melnais maiss tur darīs? Cīnīties ar profesionāliem atlētiem nav tas pats, kas uz ielas dauzīt meksikāņu narkomānus!
https://www.youtube.com/watch?v=hAf...
https://www.youtube.com/watch?v=nz2X-R8Avo8
Pilnībā piekritīšu Tev,jo viņa cīņas MMA nebija nekas spožs un es nedomāju,ka tagad kaut kas baigi var mainīties.
Varēja turpināt sist nepieredzējušus bokserus un miers.