Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

“Bellator” Minakovam atņem čempiona titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

“Bellator” Minakovam atņem čempiona titulu
Vitālijs Minakovs
Foto: Uģis Grantiņš

Pasaules viena no ietekmīgākajām MMA organizācijām “Bellator”, kura bāzējas ASV, čempiona titulu noņēmusi smagsvaram Vitālijam Minakovam (17-0), kurš “Bellator” rindās nav aizvadījis nevienu cīņu kopš 2014. gada.

Trīsdesmit vienu gadu vecais krievu smagsvars Vitālijs Minakovs par “Bellator” smagā svara čempionu kļuva pirms trim gadiem no troņa gāžot savu tautieti Aleksandru Volkovu (25-6). Viņš 2014. gadā aizvadīja sava titula pirmo un vienīgo aizstāvības cīņu, uzveicot slaveno franču sportistu Čeiku Kongo (24-10-2).

Pēc tam gadu krievs mocījās ar veselības problēmām, bet vēlāk negaidīti priekš visiem sāka startēt Krievijā zem “Fight Nights” karoga, izcīnot trīs uzvaras pēc kārtas pār Ādamu Macijevski (13-6-1), Džeronimo Dos Santosu (37-16) un Džošu Kouplandu (12-3).

Krievu organizācijas “Fight Nights” šefs Kamils Gadžijevs, kurš vairākiem Krievijas sportistiem izbruģējis ceļu uz UFC, masu medijiem ziņoja, ka gatavojas ar “Bellator” prezidentu Skotu Kokeru nopietni izrunāt Minakova nākotni amerikāņu organizācijā.

Bet izskatās, ka nekas Gadžijevam nav sanācis. “Bellator” Vitālijam atņēmusi titulu, taču līgumu ar sportistu nav lauzusi, kas nozīmē, ka ceļš uz UFC priekš Vitālija Minakova pagaidām ir slēgts.

Izmantotie resursi:
Valetudo.ru - Бои без правил