Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC uzlikusi Džonsam 25,000 ASV dolāru lielu naudas sodu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC uzlikusi Džonsam 25,000 ASV dolāru lielu naudas sodu
Džons Džonss
Foto: punchdrunksports.com

Pasaules lielākā MMA organizācija UFC savam pussmagā svara čempionam amerikānim Džonam Džonsam (21-1-0) par līgumā rakstīto punktu neievērošanu uzlikusi 25, 000 ASV dolāru lielu naudas sodu.

Līgumā teikts, ka cīkstonis apņemas nepārkāpt likumu un sabiedriskās uzvedības normas. Bet kā visi atceramies, 5. janvārī Nevadas Štata Atlētiskā Komisija (NSAC) publicēja 3. decembrī veiktos dopinga testus, kuros uzrādījās, ka UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss lietojis narkotikas. Viņa asinīs tika konstatēta kokaīna metabolīta klātbūtne.

UFC savā oficiālajā interneta portālā skaidroja, ka jau 23. decembrī zinājusi testa rezultātus, bet pieņēmusi lēmumu Džonsam uzlikt naudas sodu uzreiz pēc cīņas ar Danielu Kormjē (15-1-0), kura notika 3. janvārī.

Jāpiebilst, ka pēc rezultātu nākšanas atklātībā čempions masu medijiem izsūtīja oficiālu paziņojumu, kurā bija teikts, ka viņš dodas ārstēties no narkotisko vielu atkarības. Viņš savā ziņojumā izteicās, ka pret šo lietu attiecas ar lielu nopietnību, lai gan klīnikā viņš pavadīja tikai vienu diennakti.

„Tā bija ļoti kaunpilna situācija,” portālam foxsports.com atklāja Džonss. „Man ļoti daudziem cilvēkiem nācās skaidrot, ka es neesmu narkomāns. Es neesmu no tiem, kas regulāri lieto…. Es vienkārši pieņēmu ļoti muļķīgu lēmumu un iekritu „pa pilnu programmu.”

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...

  -1 [+] [-]

, 2015-01-21 08:47, pirms 10 gadiem
Šodienas jaunumi: UFC 182 drug test results come back for Jon Jones, NSAC reports 'Bones' clean of street drugs

Tā, kā pirms cīņas čallis jau bija tīrs vienkārši pirms fighta drusku sev pačakarēja treniņa procesu

     [+] [-]

, 2015-01-21 14:51, pirms 10 gadiem
Tas tikkai pierăda, ka chempionam lai par tadu butu nav jaatsaka visas pasaules izpriecas, tak smadzenes ar vaig relakset ik pa laikam..
un tā pat - STILL!!!

  -1 [+] [-]

, 2015-01-21 16:22, pirms 10 gadiem
AOL 45 ... tieši tā.. : )) parasti, tie dorņi, kas tikai cītīgi trenējās un bez treniņiem, nekas cits dzīvē neeksistē.. - nekad nav čempioni.. : ))

     [+] [-]

, 2015-01-23 19:39, pirms 10 gadiem
Es vnk To zinaju!!!
Tas ir apstiprināts 1.maa cīņa Cro Copa trešajā debijā UFC- REVANŠ ar Gonzagu!!!