Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Timofejevs ringā atgriezies ar uzvaru pār Jurši

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Timofejevs ringā atgriezies ar uzvaru pār Jurši
Viktors Dubica un Māris Timofejevs (pa labi)
Foto: Jānis Eisaks, sportacentrs.com

Pēc kārtējās pauzes, kas saistītas ar visdažādākajiem savainojumiem, ar uzvaru ringā atgriezies kikboksa turnīra "K-1 Europe Grand Prix in Tallinn 2009" dalībnieks Māris Timofejevs, kurš cīņu šovā „Golden Glory PRO 3” pēc punktiem uzveica Vadimu Jurši.

Pēdējo reizi prestižā kikboksa turnīra "K-1 Europe GP in Tallinn 2009" dalībnieks Māris Timofejevs aizvadīja pirms gada Talsos šovā "FORWARD Cahllenge", ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveicot vairākkārtējo Latvijas čempionu amatieru kikboksā Jāni Genteri. Pēc šī panākuma Talsu kikboksa kluba „Zīmols” sportists atkal uz kādu laiku nozuda no skatuves, parādoties ringā vien sekundanta ampluā.

Šī sportiskā pauze saistīta ar daudzajiem savainojumiem, kas atkal vajā Timofejevu. Taču beidzot visas traumas apārstētas un talsinieks piekrita cīņai pretinieka teritorijā ar Baltijas čempionu Vadimu Jurši, kurš nesen Tukumā šovā „FREON: Milžu cīņas 2” uzvarēja jamaikieti Pītu Asgārdu.

Cīņa izvērtās visai spraiga, kurā Timofejevam bija vairākas izdevības nokautēt Jurši, taču rīdzinieks bija pārāk sīksts un cīņu novilka līdz galam. Līdz ar to šajā mačā uzvaru pēc punktiem izcīnīja Māris Timofejevs, kurš nākamgad sola parādīties arī Latvijas lielāko šovu cīkstoņu sastāvā.

„Golden Glory PRO 3” rezultāti

DisciplīnaUvarētājsZaudētājsMetode
MMAAndrejs RačkovsDaņila KucursTKO
K-1Ivo KleinsArnolds AleksandrsDecision
K-1Tonis KravčenkoSergejs StukinsDecision
K-1Jonas MikalauskasVadims VasiļjevsDecision
K-1Aleksejs ŽukovsIļja IvanovsDRAW
BokssViktors ZerebjovsArtjoms LankoDRAW
BokssValērija ObmačevskaKarīna BacekinaDecision
BokssOto LeonsDzintars SeilisDecision
BokssAndrejs RožakmensTomass PrussKO
BokssJekaterina LeckoAngelīna VageļaDRAW
K-1Aleksandrs SkreiversEduards GerasimovsTKO
K-1Sergejs MatrosovsĢirts PētersonsDRAW
K-1Elvis JansonsMarius Smaguris (Lietuva)TKO
K-1Mārtiņš SeleckisVladislavs PilcisDecision
K-1Martinas Danius (Lietuva)Pāvels NazarovsTKO
K-1Māris TimofejevsVadim JuršisDecision

Izmantotie resursi:
Golden Glory Latvian MMA Team - События

     [+] [-]

, 2013-12-20 14:39, pirms 11 gadiem
Tik "sviestainu" raxtu lasu pirmo reiz'!!!

Sākot ar šo bezsakarīgo teikumu: "Pēdējo reizi prestižā kikboksa turnīra "K-1 Europe GP in Tallinn 2009" dalībnieks Māris Timofejevs aizvadīja pirms gada, ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveicot vairākkārtējo Latvijas čempionu amatieru kikboksā Jāni Genteri."

Un beidzot ar šo: "Cīņa izvērtās visai spraiga, kurā Timofejevam bija vairākas izdevības nokautēt Jurši, taču rīdzinieks bija pārāk sīksts un cīņu novilka līdz galam."

JO...kā zināms ar Jāni Ginteru cīņa tika aizvadīta aptuveni pirms gada Talsos "Forward Selection" ietvaros. Nevis kā var saprast pēc šī teikuma...mmmm...patiesiibaa neko te nevar saprast!!! sanāk ka 2009 gadā pirms gada bijusi cīņa ar Ginteru, tas nekas ka tgd ir 2013ais

Par otru teikumu: Cik zināms "Golden Glory PRO-3" ietvaros- Mārim cīņa bija kick-light versijā, kur NAV ATĻAUTS NOKAUTĒT pretinieku.

Ieteikums: Pirms publicēšanas raxtu vajadzētu pārlasīt, vismaz pāris reizes, lai izlabotu gramatikas kļūdas, neloģiski sastādītos teikumus un sagrozītos faktus.
Paldies!