Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Brāļi Čerņavski piedalīsies atklātajā Somijas BJJ čempionātā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Brāļi Čerņavski piedalīsies atklātajā Somijas BJJ čempionātā
Vladislavs Čerņavskis (no kreisās), Marselo Giudiči un Artūrs Čerņavskis
Foto: mixfight.lv

No 19. – 21. aprīlim Helsinkos (Somijā) norisināsies Somijas atklātais čempionāts brazīliešu džiu – džitsu (BJJ), kurā Latviju pārstāvēs trīs sportisti - titulētie džudo un sambo meistari brāļi Artūrs un Vladislavs Čerņavski, kā arī Arsēnijs Kardašs, ziņo portāls tmfight.com

Šīm sacensībām pieteikušies dalībnieki no Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Anglijas, Lietuvas, Krievijas, Brazīlijas, Igaunijas, Ungārijas, Šveices, Francijas, Baltkrievijas, Vācijas, Latvijas u.c. valstīm.

No Latvijas atklātajā Somijas čempionātā startēs trīs sportisti – „TM fighting team/LEWC” atlēti Artūrs un Vladislavs Čerņavski, kā arī Arsēnijs Kardašs.

2011. gada Eiropas čempions kaujas sambo Artūrs Čerņavskis startēs svara kategorijā līdz 76 kg (šajā svarā jau pieteikušies 30 sportisti) un jau pirmajā mačā tiksies ar titulēto somu kluba „GB Gym Helsinki” cīkstoni Janni Kunasu. Savukārt Vladislavam Čerņavskim , kurš piedalīsies svarā līdz 88 kg, ielozēts pretinieks no „Grappling Team Pori” – Džesse Urholins. Taču Kardašam pirmais aplis brīvs, bet pēc tam gan viņš tiksies ar somu sportistu Anti Vuori un Vesa Seirio pāra uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
tmfight.com
Latvian Extreme Wrestlers Club