Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Souzam otrā iespēja kļūt par čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Souzam otrā iespēja kļūt par čempionu
Džeisons Millers un Ronaldo Souza
Foto: sherdog.com

26. maijā turnīra „DREAM 9” ietvaros divkārtējam pasaules čempionam džiu-džitsu Ronaldo Souzam (Brazīlija) tiks dota otrā iespēja cīnīties par DREAM pasaules čempiona titulu vidējā svara kategorijā. Viņa pretinieks būs Džeisons Millers (ASV).

Pirmo reizi Ronaldo Souza (10-2-0) pie čempiona jostas mēģināja tikt 2008. gadā „DREAM Grand Prix” turnīrā, kad tas fināla cīņā ar nokauta piekāpās Džegardam Mousasi (24-2-1). Bet tā kā holandietis ir pārgājis uz pussmago svara kategoriju, josta ir palikusi vakanta.

Šī Souzam būs iespēja ne tikai tikt pie pirmā sava MMA titula, bet arī otro reizi ierādīt vietu savam senam paziņam Džeisonam Millerem (21-6-0), kurš arī būs brazīlieša pretinieks par vakanto DREAM jostu.

Iepriekš sportisti savā starpā tikās turnīrā „DREAM 4”, kad pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma pēc punktiem par uzvarētāju tika atzīts brazīliešu sportists.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2009-04-21 16:26, pirms 15 gadiem
1. Gegard mousasi.