Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Žeroms Le Benērs parakstījis līgumu ar MMA organizāciju “Rizin FF”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Žeroms Le Benērs parakstījis līgumu ar MMA organizāciju “Rizin FF”
Žeroms Le Banērs (centrā)
Foto: sherdog.com

Franču smagā svara kikboksa zvaigzne Žeroms Le Banērs (3-2-1) parakstījis līgumu ar jaunizveidoto japāņu organizāciju “Rizin FF” par 31. decembrī Japānā MMA cīņas aizvadīšanu ar igauņu sumo cīkstoni Kaido Hūvelsonu.

Četrdesmit divus gadus vecais Žeroms Le Banērs, kurš šā gada augustā pēc uzvaras pār amerikāni Karlu Robersonu paziņoja par kikboksera karjeras beigšanu, pēdējo MMA cīņu aizvadīja pirms pieciem gadiem.

Savā pēdējā MMA cīņā, kura notika zem organizācijas “DREAM” karoga, franču smagsvars cīnījās ar 2008. gada Pekinas olimpisko spēļu džudo čempionu Satoši Išī (14-4-1) un piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem.

Le Banēra atgriešanās MMA notiks vecgada vakarā Japānā notiekošajā cīņu šovā “Rizin FF 2” ar trīsdesmit vienu gadu veco bijušo sumo cīkstoni no Igaunijas - Kaido Hūvelsonu, kuram šī būs debija profesionālajā MMA. Hūvelsons debijai MMA gatavojas kopā ar nīderlandiešu kikboksa zvaigzni Pīteru Aertu un MMA veterānu Akiru Sodži (14-17-5), kuri viņam palīdz apgūt sitiena tehniku un cīņas iemaņas parterā.

Jāpiebilst, ka vecgada šova “Rizin FF 2” vakara galvenajā mačā uz ringa pēc trīs gadu ilgas pauzes atgriezīsies bijušais organizācijas PRIDE čempions krievs Fjodors Jemeļjaņenko. Tiesa, pagaidām organizatori nav paziņojuši, ar ko slavenais krievu smagsvars cīnīsies.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...