Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Silvia kļūst par PWP čempionu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Silvia kļūst par PWP čempionu
Tims Silvia
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Tims Silvia vakar kļuva par jauno PWP pasaules čempionu smagajā svarā, ar nokautu otrajā raundā uzveicot citu bijušo UFC cīkstoni Paulu Buantello, ziņo sherdog.com

Timam Silviai (27-6-0) visas cīņas garumā piederēja iniciatīva. Cīņā kājās Silvia pateicoties saviem auguma parametriem nepārtraukti pārsteidza Paulu Buantello (28-13-0) ar sitieniem no distances.

Pēc tam, kad otrā raunda izskaņā cīņas tiesnesi Džons Makkarits izšķīra pretiniekus no klinča, Silvia sitienu apmaiņas brīdī ar Buentello bija trāpīgs un viņa pretinieks atradās uz grīdas n Tims metās pretiniekam virsū, lai turpinātu sist viņu. Cīņā iejaucās tiesnesis un apstādināja dueli.

Līdz ar to par jauno PWP (Powerhouse World Promotions) smagā svara čempionu kļuva Tims Silvia, kurš turpina trīs nezaudēto cīņu sēriju.

Pēc mača būrī kāpa brazīliešu MMA meistars Pedro Rizzo (19-9-0), kurš paziņoja, ka būs nākamais jaunā PWP čempiona pretinieks.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...