Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bārnets cīnīsies ar Maiti Mo

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bārnets cīnīsies ar Maiti Mo
Siala Siliga (pa labi)
Foto: blogs.starbulletin.com

Viens no pasaules vadošajiem MMA smagā svara cīkstoņiem Džošs Bārnets parakstījis līgumu par savstarpējas cīņas aizvadīšanu ar Sialu Siligu, plašāk pazīstamu kā Maiti Mo. Abu mačs nozīmēts uz 22. martu cīņu šova „DREAM 13” ietvaros.

Džošam Bārnetam (24-5-0) šobrīd ir trīsdesmit divi gadi. Viņš savu pēdējo MMA cīņu aizvadīja pērnā gada janvārī, izcīnot priekšlaicīgu uzvaru pār tagadējo UFC cīkstoni Gilbertu Aivelu.

Bārnetam pagājušā gada augustā bija paredzēta titula cīņa ar pasaules spēcīgāko MMA atlētu Fjodoru Jemeļjaņenko taču cīņa nenotika, jo amerikānis tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā.

Savukārt Siala „Mighty Mo” Siliga (3-1-0) savu karjeras augstākos punktus ir sasniedzis būdams K-1 cīkstonis, kuram izdevies divreiz kļūt par pasaules grand prix uzvarētāju. MMA Siliga ir aizvadījis četras cīņas, no kurām trijās ir guvis uzvaras, pie tam uzvarēts ir ar nokautiem. Vienīgo zaudējumu Maiti Mo cīņās bez noteikumiem 2008. gadā sagādāja patreizējais K-1 čempions Semijs Šīlds.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2010-03-17 10:45, pirms 14 gadiem
Es par Bārnetu, nepatīk man tie trakie resnuļi...