Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rikardo Arona plāno atgriezties profesionālajā MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rikardo Arona plāno atgriezties profesionālajā MMA
Rikardo Arona
Foto: tatame.com.br

MMA veterāns, bijušā japāņu organizācijas PRIDE zvaigzne brazīlietis Rikardo Arona (14-5-0), kurš vairākus gadus nav kāpis ringā, jo ilgu laiku mokās ar dažnedažādākiem savainojumiem, iecerējis šogad atgriezties lielajā sportā.

Trīsdesmit piecus gadus vecais Rikardo Arona pēdējo MMA cīņu aizvadīja pirms pieciem gadiem un beidza karjeru, taču tagad ieplānojis atgriezties aktīvajā sportā un domā par revanša maču ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Kvintonu Džeksonu, kuram tas piekāpās 2004. gadā.

„Domāju par revanšu ar Kvintonu Džeksonu un citiem puišiem ar ko agrāk esmu cīnījies. Esmu gatavs cīnīties ar katru no viņiem,” paziņoja Arona.

Rikardo darba piedāvājumu izteikusi otra pasaules lielākā MMA organizācija Bellator, taču brazīlietis nesteidzas ar līguma parakstīšanu, jo viņam stāv priekšā ceļgala operācija un rehabilitācijas process pēc tās.

„Bellator izteica labu piedāvājumu, taču es pagaidām nevaru nosaukt precīzu savas atgriešanās datumu. Vispirms man jāizveseļojas uz simts procentiem.”

Rikardo Arona profesionālajā MMA debitēja 2000. gadā kopā aizvadot deviņpadsmit cīņu, no kurām četrpadsmit mačos izcīnīja uzvaras. Starp brazīlieša sakautajiem sportistiem ir tādi vārdi kā Vanderlejs Silva (35-12-1), Alisters Overīms (37-13-0), Dens Hendersons (30-12-0), Murilo Rua (20-13-1), Gajs Mezgers (30-14-2) u.c.

Izmantotie resursi:
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...