Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zvirbulis un Lagodskis netiek pasaules ranga piecpadsmitniekā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Zvirbulis un Lagodskis netiek pasaules ranga piecpadsmitniekā
Armands Zvirbulis un Imants Lagodskis
Foto: wrestling.lv

Latvijas cīkstoņi Armands Zvirbulis un Imants Lagodskis nav iekļuvuši pasaules rangā, kas paplašināts līdz 15 sportistiem katrā svara kategorijā, šodien informē Starptautiskā cīņas federācija (FILA).

Gaidot ranga paplašināšanu no 10 līdz 15 sportistiem, bija nelielas cerības, ka tur varētu parādīties kāds no mūsējiem. Šajā sakarā galvenais pretendents bija Zvirbulis (svara kategorijā līdz 84 kg). Ņemot vērā sastādīšanas kritērijus, ranga veidotājiem varēja būt interesanta bronzas medaļa prestižajā Medveda "Grand Prix" marta sākumā. Savukārt 96 kg kategorijā Lagodska arguments bija piektā vieta Eiropas čempionātā marta vidū. Jādomā, ka ranga paplašināšanas nākamajā reizē Latvijas cīkstoņiem varētu veikties labāk.

Starp citu, neskatoties uz 12 kilogramu starpību, Zvirbulis un Lagodskis savā starpā vienreiz ir cīnījušies - Latvijas olimpiādē trīs periodu smagā cīņā uzvarēja vieglākais cīkstonis.

Gaidot sieviešu ranga paplašināšanos, ir neliela cerība, ka varētu tikt ievērota Laura Skujiņa (svara kategorijā līdz 67 kg). Medveda "Grand Prix" zelta medaļu viņa izcīnīja septembrī, līdz ar to šis panākums varbūt nav pietiekoši svaigs.

Kā jau ziņots, maija vidū publicētajā pirmajā listē mūsu Anastasija Grigorjeva saņēma 3. numuru FILA pasaules rangā.

Izmantotie resursi:
fila-official.com

  +2 [+] [-]

, 2013-06-14 17:11, pirms 11 gadiem
Zvirbulim 20-niekā jābūt, bet Lagodskis pēdējos 5 turnīros bijis 5-tais!

  +1 [+] [-]

, 2013-06-14 17:15, pirms 11 gadiem
sēžot krogā diemžēl rezultāta nav, to es saku vispārīgi, ne par šiem fruktiem

  +1 [+] [-]

, 2013-06-14 17:21, pirms 11 gadiem
alus te rakstīja: sēžot krogā diemžēl rezultāta nav, to es saku vispārīgi, ne par šiem fruktiem
Protams, to Tu par sevi teici!