Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arī revanša cīņā Konstantīns Gluhovs uzveic Keniju Gārneru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arī revanša cīņā Konstantīns Gluhovs uzveic Keniju Gārneru
Konstantīns Gluhovs cīņā pret Keniju Gārneru.
Foto: mixfight.ru

Šodien Sanktpēterburgā (Krievijā) Latvijas labākais smagā svara MMA cīkstonis Konstantīns Gluhovs (27-14-0) pierādīja, ka pirms gada izcīnītā uzvara pār bijušo M-1 Global smagā svara čempionu Keniju Gārneru (12-6-0) nav bijusi sakritība un arī šoreiz mūsu sportists bija labāks par amerikāņu smagsvaru.

Konstantīns Gluhovs agresīvi iesāka cīņu, regulāri apdraudot pretinieku ar precīziem un bīstamiem sitieniem. Pēc sportistu saķeršanās Gārners nogāzās zemē. Latvijas pārstāvim bija iespēja cīņu nobeigt ar nokautu, taču amerikānis kaut kādā veidā tika atpakaļ uz kājām. Sekoja vēl viens sitiens pēc kā Gārners atkal bija uz ringa dēļiem, bet tad atkal ātri piecēlās.

Gārners vairāk koncentrējās uz cīņu parterā un viņa centieni no gāzt Gluhovu zemē raunda vidū vainagojās ar panākumu. Gluhovs visādi centās piecelties, taču amerikānis viņam to neļāva.

Otrajā raundā abi bija ļoti piesardzīgi, vairāk gaidot līdz pretinieks kļūdīsies. Raunda pirmās daļas beigās sākās sitienu apmaiņa un sportisti ringa stūrī saķērās klinčā. Pēc izraušanās no klinča Gārners paslīdēja un nokrita zemē, Gluhovs centās pielietot sāpju paņēmienu uz Ahileju taču tas bija neveiksmīgs. Parterā vadošajā pozīcijā nonāca amerikānis. Pēc pasīvas gulēšanas zemē, ringa tiesnesis abus cīkstoņus piecēla kājās ļaujot cīņu turpināt stājā. Šajā raundā nedaudz labāks izskatījās Kenijs Gārners.

Lai arī bija daudz sitienu apmaiņa, arī trešais raunds bija samocīts abu sportistu izpildījumā, kurā abi demonstrēja ļoti līdzīgu sniegumu. Kenijs izlaida vairākus spēcīgus sitienus, taču tiem bija par maz jaudas, lai amerikānis atrastos uz ringa dēļiem un cīņa beigtos ar priekšlaicīgu Gluhova uzvaru.

Cīņa noslēdzās pēc punktiem, kurā sānu tiesneši ar vienbalsīgu lēmumu uzvaru atdeva Latvijas stiprākajam smagsvaram Konstantīnam Gluhovam, kurš pateicoties šim panākumam pārtrauca savu divu cīņu zaudējumu sēriju.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2014-03-14 22:11, pirms 10 gadiem
un rippo rausiits
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-15 10:53, pirms 10 gadiem
Molodec Kostja !

     [+] [-]

, 2014-03-15 10:55, pirms 10 gadiem
Kostja- the best