Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Jau rīt Saldū notiks cīņu šovs „JFX fights 4”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jau rīt Saldū notiks cīņu šovs „JFX fights 4”
Ansis Pūce
Foto: Renārs Vahšteins

Jau rīt, 14. martā plkst. 19:00 Saldus Sporta Hallē (Saldus, Jelgavas iela 4) norisināsies organizācijas FREON rīkotais starptautiskais cīņu sporta šovs „JFX Fights 3”, kurā pēc K-1, boksa un MMA noteikumiem stiprāko noskaidros sportisti no Latvijas, Lietuvas un Jamaikas.

Kā jau katru gadu „JFX Fights” pasākumā vienuviet uz ringa tiek pulcēti perspektīvākie pašmāju cīņu sporta atlēti, kā arī titulēti sportisti no ārvalstīm.

Lai arī treniņos gūto savainojumu dēļ Saldū necīnīsies kanādietis Dereks Gotjē (7-6-0) un lietuvietis Dainius Gedvilas (1-1-0), kā arī Latvijas čempions MMA supervieglajā svarā Edgars Skrīvers (10-2-0), kura cīņa nenotiks dēļ pretinieka atteikuma, ringā kāps vairāku starptautisko boksa čempionātu uzvarētājs Kaspars Atmats, jamaikiešu kikbokseris Pīts Asgārds, Latvijas čempions džudo Jurijs Dubatovka, Baltijas vicečempions kikboksā Hardijs Madelāns, Eirāzijas čempions pankrationā Pāvels Lapovs u.c.

Par cik Dereks Gotjē guva savainojumu, cīņa ar saldenieka Gvido Granauska piedalīšanos nebūs, kā iepriekš ieplānots, vakara galvenais mačs. Savainoto kanādieti aizvietos lietuvietis Vladislavs Saveļevs.

Cīņu šova „JFX Fights 4” vakara noslēdzošā cīņa jeb vakara galvenais notikums būs boksa cīņa starp saldenieku Ansi Pūci un rīdzinieku, kluba „Rus Dur” sportistu Vadimu Konstantīnovu.

„FREON: JFX Fights 4” cīņu pāri:

DisciplīnaCīņu pāris
MMAKristaps Engels (Jelgava) VS Elvis Zaharovs (Saldus)
MMAPāvels Lapovs (Rīga) VS Edijs Upenieks (Saldus)
MMAJonas Kartavičius (Lietuva) VS Jurijs Dubatovka (Saldus)
MMARičardas Vaičys (Lietuva) VS Kristaps Tiškus (Saldus)
MMAVladislav Savelev (Lietuva) VS Gvido Granauskis (Saldus)
K-1Saimonds Hauberts (Tukums) VS Hardijs Madelans (Kuldīga)
K-1Sergejs Stukins (Rīga) VS Ivars Smiltnieks (Saldus)
K-1Pete Asgard (Jamaika) VS Aldis Zvaigzne (Tukums)
BokssVadims Konstantīnovs (Rīga) VS Ansis Pūce (Saldus)
BokssVjačeslavs Kopačs (Rīga) VS Oskars Grosmanis (Saldus)
BokssJonas Baraška (Lietuva) VS Kaspars Atmats (Kuldīga)

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...