Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vladimirs Matjušenko satraumēts, viņu aizvietos Rodžers Holets

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vladimirs Matjušenko satraumēts, viņu aizvietos Rodžers Holets
Rodžers Holets
Foto: sportsnet.ca

No cīņu šova „UFC 152”, kas notiks jau nākamnedēļ savainojuma dēļ izkritis MMA veterāns Vladimirs Matjušenko (26-6-0), kuram bija jāstājas pretī Metam Hamilam (10-4-0), kas atgriezās no īslaicīgās „pensijas”. Matjušenko vietu ieņems bijušais Bellator cīkstonis Rodžers Holets (13-3-0), kam šī būs debija UFC.

Interesanti ir tas, ka aptuveni pirms mēneša Metam Hamilam pretī bija nolikts UFC debitants Rodžers Holets, taču sportists treniņā it kā guva savainojumu un viņa vietā nāca četrdesmit vienu gadu vecais Vladimirs Matjušenko.

Bet tagad noticis viss otrādi – traumu guvis Matjušenko un ierindā pret Hamilu atgriežas Holets. Pārņem jautājums, kāpēc tad vispār Rodžera Holeta dalība šovā bija atsaukta, ja jau kanādiešu sportists sveiks un vesels, un spēka pilns lai cīnītos?

Droši vien, ka šajā sakarā var uzdot daudz jautājumu, taču skaidrs ir viens, ka Mets Hamils sportā ir atgriezies, lai uzvarētu. Savu pēdējā divkauju kurlais cīkstonis aizvadīja pērnā gada augustā pret Aleksandru Gustavsonu (14-1-0), piedzīvojot sāpīgu zaudējumu pēc kā sekoja paziņojums par karjeras beigšanu. Zīmīgi ir tas, ka Hamils ir vienīgais cilvēks uz šīs planētas, kuram izdevies atzīmēties ar uzvaru pret patreizējo UFC pussmagā svara čempionu Džonu Džonsu (16-1-0). Lai arī tajā mačā Mets pamatīgi atrāvās, neatļauta sitiena rezultātā Džonss tika diskvalificēts.

Savukārt Rodžers Holets MMA līdzjutējiem ir pazīstams kā sāpju paņēmienu meistars. Septiņas no izcīnītajām trīspadsmit uzvarām tas izcīnījis ar sāpju paņēmieniem, četras ar nokatiem, bet divās uzvarējis pēc punktiem. Savu pagaidām pēdēju maču Holets aizvadījis pērnā gada novembrī notiekošajā šovā „BFC - Bellator Fighting Championships 57”, pēc punktiem pārspējot amerikāņu atlētu Džonu Havku (7-4-0).

„UFC 152- Jones vs. Belfort” cīņu pāri

Jon Jones vs. Vitor Belfort
Joseph Benavidez vs. Demetrious Johnson
Michael Bisping vs. Brian Stann
Matt Hamill vs. Roger Hollett
Charles Oliveira vs. Cub Swanson
Vinny Magalhaes vs. Igor Pokrajac
Evan Dunham vs. T.J. Grant
Lance Benoist vs. Sean Pierson
Marcus Brimage vs. Jim Hettes
Seth Baczynski vs. Simeon Thoresen
Mitch Gagnon vs. Walel Watson
Charlie Brenneman vs. Kyle Noke

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...