Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hose Aldo trauma, titula cīņa ar Frenkiju Edgaru atcelta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hose Aldo trauma, titula cīņa ar Frenkiju Edgaru atcelta
Hose Aldo
Foto: ufc.com

Pēdas savainojumu guvis UFC pusvieglā svara čempions, brazīlietis Hose Aldo (21-1-0), kuram 13. oktobra šovā „UFC 153”, kas notiks Brazīlijā, bija jāaizstāv savs tituls cīņā pret bijušo UFC vieglā svara čempionu Frenkiju Edgaru (14-3-1). Cīņa ir atcelta un Edgars palicis bez pretinieka.

Kāju viņš savainoja pagājušo nedēļ, kad sportists ar motociklu cieta avārijā. Sākotnēji likās, ka trauma nav tik nopietna taču izrādījās, ka labās pēdas savainojums ir diezgan nopietns un viņam jāpārtrauc sagatavošanās posms cīņai pret Frenkiju Edgaru.

Par Aldo savainojumu tūlīt tika ziņots UFC vadībai, kura kopā ar Hose treneri Andre Pederneiru lēma, ka cīņa jāatceļ.

„Ir pagājušas gandrīz desmit dienas pēc Aldo motocikla avārijas. Gandrīz visi avārijā gūtie savainojumi jau sadziedēti, taču viņa labās kājas pēda vēl joprojām ir satūkusi. Šodien sparingos viņš nevarēja iespert ar labo kāju, jo sāpēja pēda,” portālam sherdog.com stāstīja Pederneiras.

Par faktu, ka jāatceļ cīņa sašutis bija arī pats Hose Aldo: „Atvainojos saviem faniem, ka nevarēšu piedalīties „UFC 153”. Es patiešām gribēju tajā piedalīties. Man ir ļoti liela vēlme savu titulu aizstāvēt savā pilsētā, pie tam cīņā ar tādu pretinieku kā Frenkijs Edgars. Paldies Dievam, ka UFC atlika šo cīņu un sola man atstāt šo pretinieku, jo es ļoti vēlos cīņu ar Edgaru.”

Pagaidām nav skaidrs, kas notiks ar Frenkiju Edgaru, vai viņam būs cīņa vai nē. Ir informācija, ka Edgars šai šovā varētu tikties ar Rikardo Lamasu (12-2-0), kuram jau agrāk piedāvāja šo cīņu, taču oficiāli nekas netiek ziņots. Protams, ir vēl viens kandidāts - Uria Fabers (26-6-0), kurš ar plašsaziņas līdzekļu starpniecību pats piedāvājis stāties pretī Frenkijam.

„Vakar svari man uzrādīja 71,6 kg. Dana, ko teiksi par cīņu starp Edgaru un Faberu par īslaicīgā čempiona titulu? Es vienmēr esmu par labu cīņu,” savu kandidatūru izvirzīja Uria Fabers.

Jāpiemin, ka bez Aldo –Edgara mača „UFC 153” atvadījās arī no otra galvenā šova mača – Kvintona Džeksona un Glovera Teikseiras cīņas, jo Kvintons treniņos guvis savainojumu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-09-13 22:32, pirms 12 gadiem
Žēl, abas galvenās cīņas izpaliks