Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kokers: „Verdums necīnīsies līdz nākamā gada sākumam”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kokers: „Verdums necīnīsies līdz nākamā gada sākumam”
Fabricio Verdums
Foto: tatame.com

MMA (Mixed Martial Arts) federācijas „Strikeforce” izpilddirektors Skots Kokers šodien masu medijiem paziņoja, ka brazīliešu cīkstonis Fabricio Verdums ringā izies ne ātrāk kā 2011. gada janvārī.

„Pagaidām datums tiek apspriests, taču viens ir skaidrs, ka Fabricio necīnīsies līdz nākamā gada sākumam. Tātad, viņš ringā neizies piecus mēnešus,” stāstīja Kokers.

Pēc Kokera stāstītā brazīlietis pa šo laiku vēlas savest kārtībā savu veselību – saoperēt elkoni, kura operāciju viņš atliek jau divus gadus.

Atgādinām, ka Fabricio Verdums pēdējā cīņā, kura notika 26. jūnijā, sensacionāli pirmajā raundā pieveica par pasaulē spēcīgāko MMA cīkstoni uzskatīto krievu Fjodoru Jemeļjaņenko.

Lai arī krieva pārstāvji nekavējoties pieprasīja revanšu, kuram Verdums arī piekrita, viņš nevēlas nekur steigties un vilcina laiku, lai varētu pēc iespējas labāk sagatavoties otrajam duelim ar titulēto Krievijas pārstāvi.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...