Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dēļ badošanās miris MMA cīkstonis Jangs Jians Bings

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dēļ badošanās miris MMA cīkstonis Jangs Jians Bings
Jangs Jians Bings
Foto: mmajunkie.com

Lai iekļautos svara kategorijas rāmjos diētu ievērojušais ķīniešu MMA cīkstonis Jangs Jians Bings (5-1-0) šodien pēc svēršanās procedūras ar dehidratācijas (atūdeņošanās) pazīmēm tika nogādāts slimnīcā, kur mira.

Divdesmit vienu gadu vecajam Jangam Jianam Bingam, kurš startē svara kategorijā līdz 57 kg, šodien Filipīnās bija ieplānota MMA cīņa ar filipīnieti Gehi Estakio (6-4-0), taču pēc tam, kad ķīnietis svēršanās procedūrā neiekļāvās svara kategorijas rāmjos, tika nogādāts slimnīcā.

“Piedodiet, draugi, mana šovakar paredzētā cīņa tiek atcelta,” pēc svēršanās procedūras sociālajos tīklos rakstīja Estakio. “Mans pretinieks nespēja iekļauties svara kategorijas rāmjos un tika nogādāts slimnīcā.”

Kā vēlāk izrādījās, Jianam Bingam ārsti konstatēja dehidratāciju jeb atūdeņošanos, kas tiek definēta kā pārmērīgs ķermeņa šķidruma zaudējums. Sportists slimnīcā mira.

“Domās un lūgšanās esam kopā ar Janga ģimeni un viņa tuvākajiem cilvēkiem. Mēs sadarbosimies ar viņa ģimeni un esam gatavi viņus atbalstīt šajā sarežģītajā momentā,” līdzjūtību izteica arī organizācijas “One Championship” prezidents Viktors Cui.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...