Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pocēvičus pēc punktiem piekāpjas Sokadžu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pocēvičus pēc punktiem piekāpjas Sokadžu
Valdas Pocēvičus
Foto: Levi

Vakar Telaviā (Izraēla) notika grandiozs MMA cīņu šovs „Israeli Fighting Championship – Genesis”, kurā piedalījās arī lietuvietis, divkārtējais Baltijas čempions WFCA versijā Valdas Pocēvičus, kurš pēc punktiem piekāpās UFC veterānam Rameu Tjeri Sokadžu, ziņo sherdog.com

Cīņu šovs "Israeli Fighting Championship – Genesis” pulcēja daudzas pasaules MMA zvaigznes kā Džefs Monsons (ASV), Rameu Tjeri Sokadžu (Kamerūna), Daniels Tabera (Spānija), Riko Rodrigezs (ASV), Frenks Trigs (ASV), Daniels Gracia (Brazīlija), Šonijs Kārters (USA), Hermes Franca (Brazīlija) u.c.

Vienīgais pārstāvis no Baltijas šajā pasākumā bija lietuviešu MMA cīkstonis, divkārtējais Baltijas čempions WFCA versijā Valdas Pocēvičus (33-25-3), kurš kulakus krustoja ar federāciju UFC, WEC, PRIDE, DREAM, Strikeforce veterānu Rameu Tjeri Sokadžu (10-8-0).

Lai arī kamerūnietis ringā kāpa kā absolūts favorīts, cīņas laukumā viņam neklājās nemaz tik viegli. Pocēvičs spēja noturēties visus trīs piecminūšu raundus, pēc kuriem sāna tiesneši lēma, ka par uzvarētāju pēc punktiem kļuvis Rameu Tjeri Sokadžu.

Kamerūnietis ar šo uzvaru pārtrauca savu divu zaudēto cīņu sēriju. Savukārt Pocēvičum šis bija otrais zaudējums pēc kārtas. Pēdējo uzvaru lietuvietis guva 2009. gada decembrī Rīgā, kad tas ar tehnisko nokautu uzvarēja Igaunijas sportistu Andreju Monzolo un nosargāja sev piederošo Baltijas čempiona titulu.

Jāpiemin, ka līdzjutēji Valdu Pocēviču pavisam drīz,13. novembrī „Arēnā Rīga” varēs sastapt klātienē. Diemžēl neredzēsim Pocēviču pašu cīnamies – viņš pasākumā piedalīsies kā Juliusa Zurauska treneris. Atgādinām, ka Zurauskis cīnīsies pret Latvijas spēkavīru Raivi Vidzi.

Runtime Error

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Fight club Faraon

     [+] [-]

, 2010-11-11 23:02, pirms 14 gadiem
Sokadžu baigais jau nu UFC veterāns . Viņam tikai 26 gadi un UFC aizvadīja 3 cīņas, 2 zaudēja un tika patriekts.

  -1 [+] [-]

, 2010-11-12 14:19, pirms 14 gadiem
Jāni Eisak!? Latviešu valodā lieto vārdu dūres nevis kulaki! Kulaki ir pa krieviski. Kas vainas latviešu valodas vārdam dūre?

  +1 [+] [-]

, 2010-11-14 09:56, pirms 14 gadiem
tricker rakstīja: Jāni Eisak!? Latviešu valodā lieto vārdu dūres nevis kulaki! Kulaki ir pa krieviski. Kas vainas latviešu valodas vārdam dūre?
ASJOLS