Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Žaromskis atgriešanos ringā nosvin ar uzvaru pār Andersonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Žaromskis atgriešanos ringā nosvin ar uzvaru pār Andersonu
Marius Žaromskis
Foto: sherdog.com

Bijušais organizācijas DREAM pusvidējā svara čempions lietuvietis Marius Žaromskis (20-8-0), kurš cīņu apritē nebija manīts vairāk kā gadu, vakarnakt cīņu šova „Bellator 19” ietvaros trīs raundu cīņā pēc punktiem uzveica amerikāni Voganu Andersonu (16-3-1).

Lietuvas labākais pusvidējā svara MMA cīkstonis Marius Žaromskis, kurš savulaik bijis DREAM čempions, kā arī vienreiz spēkojies par Strikeforce čempiona jostu, cīņu apritē nebija manīts kopš pērnā gada janvāra.

Viņš no apvāršņa nozuda pēc zaudējuma cīņā ar Brentu Vīdmanu (22-9-1). Toreiz izskanēja pat baumas, ka lietuvietis grasās beigt aktīvā sportista gaitas un pievērsties biznesam. Taču neskatoties uz viņa depresiju, Žaromskis pārvācās uz dzīvi no Anglijas uz ASV, kur pievienojās sporta klubam „American Kickboxing Academy”. Šajā klubā trenējas tādi vīri kā Fils Baroni, Džons Fitčs, Maiks Kails, Daniels Kormjē, Keins Velaskezs, Lūks Rokholds, Grejs Meinards u.c. pasaulē labi zināmi MMA cīkstoņi.

Par Mariusa atgriešanos cīņu apritē tika paziņots salīdzinoši nesen un viņš cīņu būrī kāpa ar amerikāņu atlētu Voganu Andersonu.

Sportisti cīņu laukumā aizvadīja visus trīs atvēlētos piecu minūšu raundu pēc kuriem pēc kopējā zīmējuma labāks izskatījās Marius Žaromskis, kuram sānu tiesneši arī atdeva uzvaru. Ar šo panākumu lietuvietis pārtrauca savu divu cīņu zaudējumu sēriju.

„Bellator 119” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Daniel WeichelDesmond Greensubmission (rear-naked choke)22:07
2.John AlessioEric Wiselydecision (unanimous)35:00
3.Marius ZaromskisVaughn Andersondecision (unanimous)35:00
4.Raphael ButlerNick Rossboroughdraw (split)35:00
5.Stuart AustinCraig Hudsonsubmission (rear-naked choke)14:56
6.Marlon SandroChris Horodeckidecision (unanimous)35:00
7.Brian RogersAdrian MilesKO (flying knee)21:29
8.Jason MeiselRemy Bussieresdecision (unanimous)35:00
9.Malcolm GordonChris Keladesdecision (unanimous)35:00
10.Behrang YousefiChad Freemansubmission (triangle choke)12:47

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...