Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

“Arēnā Rīga” cīnīsies arī WBA kontinetālais čempions boksā Ralfs Vilcāns

Patriks Plaudis
Patriks Plaudis

“Arēnā Rīga” cīnīsies arī WBA kontinetālais čempions boksā Ralfs Vilcāns
Ralfs Vilcāns
Foto: Boriss Simsons

19. oktobrī “Arēnā Rīga” notiekošā cīņu šova “King of Kings” sportistu sarakstu papildinājis pussmagā svara bokseris Ralfs Vilcāns (17-1, 7 KO), kurš aprīlī Vācijā tika kronēts par WBA Kontinentālo čempionu.

Trīsdesmit gadus vecajam sportistam paredzēta astoņus raundu cīņa ar par sešiem gadiem jaunāko Polijā dzīvojošo ukraiņu bokseri Petro Lakotskiju (3-5, 3KO). Lai arī ukrainim nav liela pieredze profesionālajā boksā, viņu jāuztver kā bīstamu sāncensi, jo atzīmējies ar uzvarām pār tādiem pieredzējušiem bokseriem kā Mateušs Trīcs (15-2, 7 KO) un Pržemislavs Gordons (17-14-2, 6 KO). Turklāt abus šos pretiniekus viņš nokautēja.

Vilcāns apzinās riskus kādus uzņēmies piekrītot boksēt ar Lakotskiju, tāpēc gatavojoties šim mačam Latvijas sportists piesaistījis laba līmeņa sparinga partnerus kā ukraini Bogdanu Soboļu (18-0, 8 KO), Nīderlandes pārstāvi Artjomu Kasparjanu (10-0, 8 KO) un citus.

“Saprotu, ka pretinieks ir reitingā zemāk par mani un uzvara pār viņu manas pozīcijas pasaules rangā diez vai uzlabos, taču zinu, ka tas čalis uz Latviju brauks reāli boksēt, tāpēc arī nopietni gatavojamies. Piesaistīti labi sparinga partneri gan vietējie, gan no ārzemēm. Šobrīd jūtos labā formā un ar nepacietību gaidu cīņas dienu,” portālam sportacentrs.com skaidroja Ralfs Vilcāns.

Vilcāns, kurš pēdējos divus gadus aizvadīja cīņas super vidējā svarā, izcīnot Latvijas čempiona jostu, turpmāk boksēs vienu svara divīziju augstāk - pussmagajā svarā. Tieši šajā svara kategorijā pirms pus gada Vācijā uzvarot Šefatu Isufi (38-5-2, 24) latvietis kļuva par WBA kontinentālo čempionu.

Pateicoties pēdējai uzvarai Ralfs šobrīd pasaules reitingā pussmagajā svarā “boxrec.com” versijā ieņem 49. pozīciju un nākotnē cer pietuvoties pasaules TOP10.

"King of Kings" apstiprinatie cīņu pāri (Šobrīd apstiprinātie):

NoteikumiCīņu pāris
K1Zaurs Džavadovs vs. Rodrigo Fereira (Brazīlija)
K1Kristaps Zutis vs. Deniss Jermakovs
K1Kristaps Zīle vs. Jans Pelaks (Polija)
K1Iļja Ivanovs vs. Savas Kagkelidis (Grieķija)
BokssIgors Trošins vs. Raitis Helmanis
BokssJuris Zundovskis vs. Maksimilians Kacpriziks (Polija)
BokssBogdans Soboļs (Ukraina) vs. Lukass Ariels Bastida (Argentīna)
BokssRalfs Vilcāns vs. Petro Latkoskijs (Ukraina)

Izmantotie resursi:
kokfights.com – KING OF KINGS / official...

     [+] [-]

, 2024-10-08 16:15, vakar
Zutis vs Sudrabs vai tad nebūs pēc MMA noteikumiem? Vai arī jau paspēja nomainīt?