Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džeims Tomsons Bellator rindās debitē ar uzvaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džeims Tomsons Bellator rindās debitē ar uzvaru
Džeims Tomsons
Foto: sherdog.com

Vakarnakt otras lielākās MMA organizācijas Bellator rindās ar uzvaru debitēja britu MMA veterāns Džeims Tomsons (20-14-0), kurš pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica amerikāņu smagsvaru Ēriku Prindlu (8-6-0).

Trīsdesmit piecus gadus vecais Džeims Tomsons savulaik pārstāvējis nu jau bankrotējušo organizāciju PRIDE, DREAM, EliteXC un Cage Rage rindas, taču pēdējos trīs gadus braukāja viesizrādēs startējot zem zemāka līmeņa organizāciju karogiem.

Vakar pēc trīs gadus ilgas pauzes notika Tomsona atgriešanās elites organizāciju paspārnē. Viņš dūres krustoja ar bijušo Bellator smagā svara čempiona titula pretendentu Ēriku Prindlu.

Kā jau varēja prognozēt – cīņa nebeidzās ar tiesnešu lēmumu. Tomsons jau pašā raunda sākumā izdarīja labu metienu un nogādāja Prindlu zemē, ieņemot vadošo pozīciju. Viņš izdarīja vairākus precīzus sitienus ar rokām un elkoņiem, kā arī vairākas sitienu sērijas ar ceļiem pa pretinieka ribām.

Prindls no ringa tiesneša saņēma aizrādījumu par pasivitāti un lika viņam sist pretī. Tomēr amerikānis tiesneša ieteikumam nepaklausīja un turpināja izlaist sitienus un tiesnesis bija spiests cīņu apstādināja pirmā raunda 1:55 minūtē.

„Pirms kāda laika visi domāja, ka esmu gaļas maiss. Varbūt arī esmu gaļas maiss, bet esmu attīstījies un pilnveidojies,” pēc uzvaras izteicās Džeims Tomsons, kurš uz doto mirkli uzkrājis piecu cīņu uzvaru sēriju.

Sokadžu pārtrauc divu cīņu zaudējumu sēriju

Ar dalību cīņu šovā „Bellator 121” pasaules otras lielākās MMA organizācijas rindās debitēja viens cits šī sporta veida veterāns Remo Tjeri Sokadžu (15-12-0), kurš savas karjeras zelta gados pārstāvējis PRIDE, UFC, DREAM, Affliction un WEC rindas.

Debijas mačā zem Bellator karoga Sokadžu tikās ar amerikāņu sportistu Teriju Deviniju (10-8-0). Lai arī Remo pēdējos gados zaudējis savu labo reputāciju dēļ zaudējumiem mazpazīstamiem cīkstoņiem, cīņā ar Deviniju viņš bija izteikts favorīts.

Terijs spēja izturēt Tjeri Sokadžu spiedienu līdz pat pirmā raunda izskaņai, taču pēdējā minūtē uzķērās uz žņaugšanas paņēmienu un piedzīvoja zaudējumu, kas priekš amerikāņa bija jau trešais pēc kārtas.

Pateicoties šim panākumam trīsdesmit gadus vecais Remo Tjeri Sokadžu pārtrauca pirms tam iekrāto divu cīņu zaudējumu sēriju.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...