Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džavadovs nokautē arī turku kikbokseri Beliku

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džavadovs nokautē arī turku kikbokseri Beliku
Zaurs Džavadovs (no labās) pēc uzvaras pār Mahmetu Ali Beliku
Foto: kokfights.com

Eiropas pusvidējā svara čempions kikboksā Zaurs Džavadovs (29-10-1, 18 KO) vakarnakt “Arēnā Rīga”, cīņu šova “KOK World GP 2016” centrālajā mačā pirmajā raundā nokautēja turku izcelsmes vācieti Mahmetu Ali Beliku (28-10, 16 KO) , savā statistikā ierakstot ceturto uzvaru pēc kārtas, izcīnītu ar nokautu.

Divdesmit deviņus gadus vecajam Džavadovam šajā pasākumā sākotnēji bija ieplānota divkauja ar titulēto krievu sportistu Aleksandru Stecurenko (53-13, 26 KO), kuram Latvijas kikbokseris piekāpās pirms trim gadiem, taču krievs treniņos guva savainojumu un šī cīņa bija jāatceļ.

Savainoto Stecurenko piekrita aizvietot trīsdesmit četrus gadus vecais bijušais pasaules un Eiropas čempions Taizemiešu boksā turks Mahmets Ali Beliks, kurš vēl nesen pie savām trofejām pievienoja Vācijas čempiona jostu kikboksā.

Iespējams, laika trūkuma dēļ, Beliks divkaujai ar Džavadovu pietiekami nebija sagatavojies, un cīņas laikā bija diezgan bezspēcīgs mūsu sportista priekšā. Turks izdarīja dažus akcentētus sitienus, taču tie nespēja caururbties Džavadova aizsardzībai, bet, kad Zaurs sāka sist – Mahmets Ali Beliks atradās uz ringa dēļiem.

Cīņa tika apstādināta pirmā raunda vidusdaļā. Ceturto uzvaru pēc kārtas, nosūtot savu pretinieku nokautā, izcīnīja Zaurs Džavadovs, kurš šobrīd organizācijas “King of Kings” (KOK) reitingā pakāpies uz otro pozīciju. Tas nozīmē, ka jau nākamajā cīņā zem KOK zīmola Zaurs cīnīsies par pasaules čempiona jostu, kas šobrīd pieder moldāvam Sergejam Morari.

Dorels kļūst par KOK vieglā svara turnīra čempionu

Cīņu šova “KOK World GP 2016 in Riga” ietvaros notika arī vieglā svara turnīra pusfināli un fināli. Pirmajā pusfināla mačā Artūrs Leonovičs (Baltkrievija) pēc punktiem bija pārāks par surenamieti Džoiju Loretu, bet otrajā pusfināla pārī moldāvs Kristians Dorels bija pārāks par lietuvieti Janu Nausu.

Finālā tikās pērnā gada “KOK World GP 2015” vicečempions Dorels ar Leonoviču. Arī šī divkauja beidzās pēc punktiem, kurā sīvā cīņā par uzvarētāju kļuva Kristians Dorels, kurš nākamajā cīņā iegūs iespēju paņemt revanšu ar pērnā gada pāridarītāju Tadu Jonkusu (Lietuva).

“KOK World GP” rezultāti:

DisciplīnaUzvarētājsZaudētājsMetodeRaunds
K1Vitālijs UsovsKarolis BuslisTKO1
K1Artūrs Leonovičs (Baltkrievija)Džordijs Larets (Surinama)Decision3
K1Mantas Staņķis (Lietuva)Pāvels MazuroksDecision3
K1Artūrs SmertjevsMartins Durka (Polija)Decision3
K1Vitālijs BuhrjakovsRahmani Madani (Beļģija)Decision3
K1Kristians Dorels (Moldova)Jans Naus (Lietuva)Decision3
K1Raimonds AukštikalnisHandriks Temas (Igaunija)Decision3
K1Lukašs Plajevskis (Polija)Vjačeslavs TēviņšDecision3
K1Kristians DorelsArtūrs LeonovičsDecision3
K1Zaurs DžavadovsMahmets Ali Beliks (Turcija)KO1
MMAŽigmantas Ramaška (Lietuva)Roberts SkujiņšKO2
BokssAndrejs PokumeikoOļegs FedotovsDecision8

Izmantotie resursi:
KING OF KINGS / official KOK site - kokfights.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja