Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Miočičs UFC titulu aizstāvēs cīņā pret Overīmu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Miočičs UFC titulu aizstāvēs cīņā pret Overīmu
Stipe Miočičs
Foto: sherdog.com

Nesen par UFC smagā svara čempionu kronētais ASV dzīvojošais horvāts Stipe Miočičs (15-2) savu pirmo titula aizstāvības cīņu aizvadīs 10. septembrī cīņu šovā “UFC 203” ar bijušo DREAM un Strikeforce čempionu no Nīderlandes Alisteru Overīmu (41-14).

Trīsdesmit trīs gadus vecais Miočičs par UFC smagā svara čempionu tika kronēts šā gada 14. maijā, kad salīdzinoši viegli uzveica tā brīža čempionu brazīlieti Fabrisio Verdumu (20-6-1).

Pagājis tikai neilgs laiks, bet Stipe, kura kontā šobrīd uzkrātas trīs uzvaras pēc kārtas, gatavojas jau savai nākamajai cīņai, kura notiks 10. septembrī. Par viņa nākamo pretinieku kļuvis gan kikboksā, gan MMA titulētais Alisters Overīms.

Trīsdesmit sešus gadus vecais Overīms, kurš savulaik izcietis diskvalifikāciju par aizliegto vielu lietošanu, šobrīd uzkrājis četru cīņu uzvaru sēriju. Pēdējos mačos viņš uzveicis bijušos UFC čempionus Andreju Arlovski (25-12) un Junioru Dos Santosu (18-4), kā arī Roju Nelsonu (21-12) un Stefanu Struvi (27-8).

Gan Miočičs, gan Overīms ir nokautu meistari, kas varētu nozīmēt, ka mūs sagaida aizraujošs mačs, kurā uzvarētājs diez vai tiks noskaidrots ar tiesnešu verdiktu pēc punktiem.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...