Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Entonijs Petis savu UFC čempiona jostu aizstāvēs 14. martā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Entonijs Petis savu UFC čempiona jostu aizstāvēs 14. martā
Entonijs Petis (no kreisās) un Rafaels Dos Anjos
Foto: sherdog.com

Savu nākamo titula aizstāvības cīņas datumu uzzinājis organizācijas UFC vieglā svara čempions amerikānis Entonijs Petis (18-2-0). Tā notiks 14. martā Dalasā (ASV) cīņu šova „UFC 185” ietvaros pret pieredzes bagāto brazīliešu atlētu Rafaelu Dos Anjosu (23-7-0).

Divdesmit septiņus gadus vecais kluba „Roufusport” pārstāvis Entonijs Petis par UFC vieglā svara čempionu tika kronēts 2013. gada augustā, no troņa gāžot Bensonu Hendersonu (21-4-0). Viņš aizvadījis vienu veiksmīgu titula aizstāvības cīņu, uzveicot bijušo Strikeforce čempionu Gilbertu Melendezu (22-4-0) , bet tagad rindā ir Rafaels Dos Anjos.

Brazīliešu atlēts UFC pārstāv kopš 2008. gada un šī organizācijas rindās cīnījies gandrīz ar visiem labākajiem vieglā svara cīkstoņiem, bet tiesības cīnīties par UFC titulu viņš izpelnījies tikai tagad.

„Beidzot man ir tā iespēja cīnīties par titulu! Ar nepacietību gaidu cīņas dienu… Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu un atvedīšu čempiona jostu uz Brazīliju,” sajūsmu par doto iespēju masu medijiem neslēpa trīsdesmit gadus vecais Dos Anjos.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...