Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Pārsteigums nenotiek, Džons Džonss nosargā UFC titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pārsteigums nenotiek, Džons Džonss nosargā UFC titulu
Džons Džonss (no kreisās) cīņā ar Danielu Kormjē
Foto: mmamania.com

Tikko Lasvegasā (ASV) noslēgusies cīņa par UFC pussmagā svara čempiona titulu starp patreizējo čempionu Džonu Džonsu (21-1-0) un Danielu „DC” Kormjē (15-1-0). Šajā mačā sensācija netika sarūpēta un uzvaru piecu raundu cīņā pēc punktiem izcīnīja Džonss, ierakstot Kormjē statistikā pirmo zaudējumu.

Lasvegasā (ASV) notiekošā Džona Džonsa – Daniela Kormjē cīņa bija cīņu šova „UFC 182” vakara galvenais mačs, kurā uz kārts tika likta Džonsam piederošā UFC pussmagā svara čempiona josta.

Pirmie trīs raundi ritēja līdzīgā cīņā, kurā ne vienam, ne otram sportistam nepiederēja izteikts pārsvars pār pretinieku. Kormjē veiksmīgi uzbruka izmantojot sitienus ar rokām, taču Džonss labi aizsargājās un akcentu lika uz distances ieturēšanu un sitieniem ar kājām un elkoņiem.

Trešā raunda sākuma posmā čempions ar pirkstu iebakstīja Kormjē acī un cīņa uz kādu brīdi tika apstādināta. Taču tā ir normāla parādība Džonsa cīņās, jo reti kurā mačā viņš vismaz reizi neiebaksta pretiniekam ar pirmkstu acs rajonā.

Otrajā un ceturtajā raundā par spīti Daniela Kormjē labajām aizsargāšanās prasmēm no metieniem un viņa iemaņām cīņā parterā, Džonss viņu nogāza zemē un vēlējās cīnīties parterā, taču „DC” abas reizes spēja ātri tikt atpakaļ uz kājām.

Cīkstoņi cīņu būrī aizvadīja visus piecus piecu minūšu raundus, kuros pēc kopējā zīmējuma labāks izskatījās Džons Džonss, kurš arī ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pēc punktiem (49-46, 49-46, 49-46) izcīnīja uzvaru un astoto reizi nosargāja savu 2011. gadā izcīnīto UFC pussmagā svara čempiona titulu.

„UFC 182” cīņu razultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Jon JonesDaniel Cormierdecision (unanimous)55:00
2.Donald CerroneMyles Jurydecision (unanimous)35:00
3.Brad TavaresNate Marquardtdecision (unanimous)35:00
4.Kyoji HoriguchiLouis Gaudinotdecision (unanimous)35:00
5.Hector LombardJosh Burkmandecision (unanimous)35:00
6.Paul FelderDanny CastilloKO (punches)32:09
7.Cody GarbrandtMarcus BrimageTKO (strikes)34:50
8.Shawn JordanJared CannonierKO (punches)12:57
9.Evan DunhamRodrigo Dammdecision (unanimous)35:00
10.Omari AkhmedovMats Nilssondecision (unanimous)35:00
11.Marion ReneauAlexis Dufresnedecision (unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2015-01-04 08:41, pirms 10 gadiem
Tas saucās- Kormje pēc trīs aizvadītajiem raundiem beidzās benzīns. Džonss ir universālāks MMA cīkstonis. Kormjē ir ļoti labs cīkstonis ar diezgan labu sitienu tehniku, bet ne džonsa līmeņa un kreativitātes. Kormjē nekad nespēs J.J. uzveikt sava vinnija pūka auguma dēļ.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-04 10:24, pirms 10 gadiem
Kur varēs tagad noskatīties pilno cīņu? YouTube noteikti būs..
Mjā, Gustafsonam atliek sakaut JOHNSON un tad pret Jones un ticu, ka šoreiz Alex paņemtu uzvaru!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-04 10:43, pirms 10 gadiem
Es esmu ''svētdienas'' UFC skatītājs,bet šoreiz sanāca noskatīties visas cīņas no A līdz Z. Es biju patiešām ļoti pārsteigts cik garlaicīgas bija 95$ no visām cīņām.

     [+] [-]

, 2015-01-04 11:14, pirms 10 gadiem
...bet Džonss, lai arī kā viņs tur saka cik motivēts ir- neizskatijās nemaz tik labi. Kormjē tomēr degviela beidzās pārāk ātri.

     [+] [-]

, 2015-01-04 13:37, pirms 10 gadiem
fakucis rakstīja: Es esmu ''svētdienas'' UFC skatītājs,bet šoreiz sanāca noskatīties visas cīņas no A līdz Z. Es biju patiešām ļoti pārsteigts cik garlaicīgas bija 95$ no visām cīņām.
Nu... pieļauju, ka daudzi gribētu redzēt kā viņi viens otru bez apstājas zvetē... taču jāsaprot, ka viņiem tas ir darbs un kā viens, tā otrs negrib to pazaudēt, tāpēc arī piesardzība zināmā mērā. Un profesionalitāte.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-04 13:38, pirms 10 gadiem
nu žēl. Augums un kustība Jones priekšrocība , DC visu cieņu, ka turējās Kaulam degunā visu cīņu , bet salīdzinot ar Gustafsonu , Kormjē nodarīja mazāk bojājumu Jones. Neko , tagad gaidīšu revanšu

  +1 [+] [-]

, 2015-01-04 15:11, pirms 10 gadiem
Es reāli gaidu revanšu Džonss Vs. Gustafsons ))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-05 06:38, pirms 10 gadiem
weedsmoker rakstīja: Да уж, посмотрел главный бой вечера, и что хочу сказать.
К первым трем раундам вопроса нет. Джонс умело пользовался своими сильными сторонами, выкидывал разного рода удары и самое главное сумел нейтрализовать борьбу Кормье, последний же ахуевал, но самое главное шел вперед как танк и попадал в разменах на ближней и средней дистанции, и так же попадал в клинче. На мой взгляд - первый ничья, второй Данина, третий Джонс. Была агрессия, было интересно смотреть. Но дальше что за херня была?
Это было какое то пассивное лнп в клинче. И кстати по поводу борьбы Корьме, она у него на очень высоком уровне, но с Джонсом на самом деле трудновато бороться, его габариты пиздец. И три пропущенных тейкдауна ни о чем не говорят. Для примера. Веласкез пропускал тейкдаун от Чейк Конго. Хабиб пропустил тейкдаун от Трухильо. Но я не пытаюсь оправдывать Данилу. Как говорится какого хуя он творил в 4 и 5 раунде?. Какого хуя судья не разнимал бойцов которые ни хуя не делали.
В общем Корьме не жалко, т.к. он не пытался исправить ситуацию, только в 5 раунде у него было одно желание, провести тейкдаун , провел и хули?. Эх, ну думаю будет бой уроком.
Джонс номер отработал как следует. И программу максимум тоже отработал
-тычок +
-удары в колено +
-опасные легальные локоточки +
-Попытка травмировать соперника +
В общем молодец, надеюсь Гусь даст ему пизды xD
Ko? Paarsleedz klaviatuuru, trv kkaadi kreisie burti uzlikusies, neko nevar saprast ko raksti