Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs: "Ja esi izgājis cīnīties, tad cīnies"

Jānis Pārums

Gluhovs: "Ja esi izgājis cīnīties, tad cīnies"
Konstantīns Gluhovs
Foto: mixfight.ru

Latvijas cīkstonis Konstantīns Gluhovs (26-14-0) komentējis aizvadītajā nedēļā notikušo cīņu pret Krievijas čempionu MMA (amatieriem) Mihailu Gazajevu (3-0-0), ko zaudēja ar diskvalifikāciju par neatļauta sitiena izdarīšanu.

"Godīgi sakot, pieriebās. Rāpot visus trīs raundus un izvairīties no cīņas, ko gaida visi līdzjutēji. Turklāt par to sitienu, pēc kura sekoja diskvalifikācija – viņš jau cēlās augšā, kāju bija pacēlis, tāpēc viss bija pēc noteikumiem. Ja esi izgājis cīnīties, tad cīnies! Pēc līdzjutēju reakcijas bija redzams, ka man bija taisnība. Uzskatu, ka cīņu uzvarēju. Lai arī cīņa nebija skatāma, beigas visiem patika," smiedamies sacīja Gluhovs.

Uz jautājumu vai tiks iesniegta apelācija, Gluhovs atbildēja: "Domāju, ka noteikti. Manuprāt, diskvalifikācija bija nepareizs lēmums. Ja būtu "no contest" (nenotikusi cīņa), tad viss kārtībā. Noorganizētu revanša cīņu un viss būtu brīnišķīgi. Es nezaudēju. Zaudēja viņš – viņš izvairījās no cīņas, rāpoja..."

Sīkāk par Gluhova un Gazajeva cīņu:
Gluhovu cīņā ar Gazajevu diskvalificē par...
Gluhovs nokautē Gazajevu un tiek diskvalificēts

7.decembrī Gluhovam "Fight Arena" pasākuma ietvaros bija paredzēta cīņa pret holandieti Braienu Douvsu (0-1-0), taču tā atcelta rīdzinieka savainojuma dēļ, vēsta organizatori. Tieši šī paša savainojuma dēļ Gluhovs nepiedalījās "Bigger's Better" posmā Liepājā, un arī uz cīņu pret Gazajevu izgāja savainots.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...
Главная страница

     [+] [-]

, 2013-12-03 10:37, pirms 11 gadiem
Gluhovs pareizi darīja! tas āksts tiešām bija neizturams. un vispār - to ākstu vajadzēja uzreiz diskvalificēt, jo tas nebija normāli

  +2 [+] [-]

, 2013-12-03 11:55, pirms 11 gadiem
To pajolim melnajam pasam diskabeli vajadzej iemetināt! tiesnesis vairakas reizes paveleja cinu turpināt standup nevis rakamup...ja tu nevari normāli piecelties tad sanak neesi spejīgs turpināt cīnu!!!