Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Edmunds Ķirsis: „Overīms ir labāks par Antonio Silvu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Edmunds Ķirsis: „Overīms ir labāks par Antonio Silvu”
Edmunds Ķirsis
Foto: sherdog.com

Latvijas MMA aizsācējs, kurš ilgus gadus trenējies slavenajā Nīderlandes klubā „Kamakura”, Edmunds Ķirsis (6-6-0) uzskata, ka šī vakara smagsvaru cīņā šovā „UFC 156” starp nīderlandieti Alisteru Overīmu (36-11-0) un brazīlieti Antonio Silvu (17-4-0) uzvarēs Overīms, un latvietis pārliecināts, ka šis mačs beigsies priekšlaicīgi.

„Overīms ir labāks par Silvu visos aspektos. Viņam ir lielāka pieredze, labāk strādā ar rokām un kājām, kā arī labi pieprot cīņu parterā. Manuprāt, cīņa noslēgsies ar Alistera priekšlaicīgu uzvaru, un visdrīzāk viņš Silvu nokautēs. Par spīti visiem dopinga skandāliem, es uzskatu, ka Overīms ir šā brīža pasaules labākais smagsvars,” pārliecināts Edmunds Ķirsis, kurš ir nīderlandiešu cīņu sporta speciālista, pirmā vēsturē UFC titula pretendenta Džerarda Gordo (Tas, kurš cīnījās ar pirmo UFC čempionu Roisu Greisiju – J.E.) audzēknis.

Jāpiemin, ka vakar UFC prezidents Dana Vaits paziņoja, ka, ja Alisters Overīms uzvarēs Antonio Silvu, viņš iegūs tiesības cīnīties par UFC smagā svara čempiona titulu ar šīs čempiona jostas īpašnieku Keinu Velaskezu (11-1-0).

„Velaskezs ir nopietns pretinieks pat priekš Overīma,” spriež Ķirsis. „Domāju, ka Keins ir uzvarams un Alisters pierādīs, ka ne velti viņam vienlaicīgi piederējušas K-1, Strikeforce un DREAM čempiona jostas. Redzēsim kā viņam ies pret Silvu un tad arī izdarīsim secinājumus kas un kā…”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

Kurš uzvarēs šajā divkaujā?

  • 22

  • 22


  -1 [+] [-]

, 2013-02-02 18:55, pirms 12 gadiem
Pekritisu Edmundam!

     [+] [-]

, 2013-02-03 01:56, pirms 12 gadiem
Edmundam var piekrist par Silvas cīņu, svukārt pret Kainu, pat man kā lielam Overīma atbalstītājam, šķiet izredzes ir mazas. 1. Stikla žoklis. 2. vairs nav K1 ātrums. 3. Kaina cardio priekš smagsvariem ir anormāls.
Pret Cigano bija izredzes, Kains ir cits līmenis.

     [+] [-]

, 2013-02-03 08:37, pirms 12 gadiem
Te nu bija! Tā iet, ka pa zemu novērtē pretinieku! Pārvērtēts tas Overīms ir... Zaudēja, tagad varēs abi Dos Santosu noskaidrot savas vecās attiecības! Pret valaskesu tāpat nevienam no abiem nav izredžu....

     [+] [-]

, 2013-02-04 09:20, pirms 12 gadiem
Tā iet, kad secinājumus izdara pirms cīņas. Netika ņemta vērā Overima dīkstāve, kuras sekas krita acīs- Silva mierīgi pienāca bez sitiena.
Tagad gan viss skaidrs.

     [+] [-]

, 2013-02-04 15:46, pirms 12 gadiem
kopumaa noteikti Overiims ir labaaks, bet tajaa vakaraa ciiniijaas kaa mulkis tapeec labaaks bija Silva...Overiims vnk atdeva uzvaru kaa taads klauns...kaa var shitik vieglpraatiigi attiekties pret top10 pasaules reitinga ciikstoni-tas tak nebija nekaads seetas machs kur var klaunoties...bet tagad buus maaciiba Overiimam...Overiims arii izskatiijaas krietni sliktaakaa fiziskajaa kondiicijaa nekaa parasti...