Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Diazs nokautē Meinardu un pārtrauc zaudējumu sēriju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Diazs nokautē Meinardu un pārtrauc zaudējumu sēriju
Neits Diazs cīņā ar Greju Meinardu
Foto: sherdog.com

Šova „UFC - The Ultimate Fighter 18 Finale” vakara galvenajā cīņā mirdzēja bijušā Strikeforce čempiona Nika Diaza (26-9-0) jaunākais brālis Neits Diazs (17-9-0), kurš diezgan agresīvā manierē jau pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica bijušo UFC vieglā svara čempiona titula pretendentu Greju Meinardu (11-3-1) un pārtrauca savu divu cīņu zaudējumu sēriju.

Bijušie kandidāti uz UFC vieglā svara čempiona titulu Grejs Meinards un Neits Diazs pirms šī mača jau vienreiz bija tikušies cīņu būrī. Tas notika 2010. gada janvārī šovā „UFC Fight Night 2”. Toreiz ļoti sīvā cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu uzvaru pēc punktiem atdeva Meinardam, protams, Diazs par šo minimālo zaudējumu vēlējās revanšēties…

Cīņu visai pārliecinoši iesāka Meinards, ieturot distanci un sistemātiski izdarot sitienus. Viņš nogāza Diazu uz ringa dēļiem un likās, ka šī cīņa būs tika pat aizraujoša – punkts punktā, tāpat kā sportistu pirmais duelis. Neitam izdevās tikt atpakaļ uz kājām un izdarīt pāris sitienus, kas nodarīja vizuālu bojājumus pretinieka sejai.

Grejs vēlējās atriebties par uzņemtajiem sitieniem un uzķērās uz vēl viena sitiena pēc kā atradās uz ringa dēļiem. Meinards ar pēdējiem spēkiem spēja piecelties kājās, taču Diazs sajūtot asinis tūdaļ metās virsū manāmi izmocītajam pretiniekam un noveda lietu līdz galam.

Skaista un ātra uzvara Neita Diaza izpildījumā, kurš pateicoties šim panākumam pārtrauca divu cīņu zaudējuma sēriju, ko viņam sarūpēja Bensons Hendersons (19-3-0) un Džošs Tomsons (20-5-0).

„The Ultimate Fighter 18” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Nate DiazGray MaynardTKO (punches)12:38
2.Julianna PenaJessica RakoczyTKO (strikes)14:59
3.Chris HoldsworthDavey Grantsubmission (rear-naked choke)22:10
4.Jessamyn DukePeggy Morgandecision (unanimous)35:00
5.Raquel PenningtonRoxanne Modafferidecision (unanimous)35:00
6.Akira CorassaniMaximo BlancoDQ (illegal knee)10:25
7.Tom NiinimakiRani Yahyadecision (split)35:00
8.Jared RosholtWalter Harrisdecision (unanimous)35:00
9.Sean SpencerDrew Doberdecision (unanimous)35:00
10.Joshua SampoRyan Benoitsubmission (rear-naked choke)24:31

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

Slēpts komentārs: ParastsCilvēks

  +1 [+] [-]

, 2013-12-01 19:44, pirms 11 gadiem
ParastsCilvēks rakstīja: Man ir cepījis vienmēr,ka tik "precīzi" raksta autors visu raksta....
Kāpēc tad šis mačs saucās par triloģijas noslēgumu?m?
Sī bija trešā reize kad viņi cīnījās,pirmā reize bija tad kad abi piedalījās Ultimate Fighter reālitātes šovā un tajā duelī uzvarēja Diazs ar žņaugšanas paņēmienu Guillotine Choke ja precīzāk..otrajā cīņā tad lūk ari Maynard uzvarēja ar split decision...un šī bija trešā reize kad viņi tikās...Hello...par triloģiju sauc ja ir 3 cīņas..
Jēziņ,es pat nesaprotu kāda jēga vispār rakstīt tad ja gandrīz katrā rakstā ir bullshit...
Ja nezin faktus moš labak vispār nerakstīt.
nu, nu. tad jau tagad treninu cinas ari liks kopeja skaita. protams vareja pieminet ka tufa vini vel plesusies bet ta nav trilogija. papeti oficialo statistiku: Nate Diaz MMA Stats, Pictures, News, Videos,...

     [+] [-]

, 2013-12-04 09:35, pirms 11 gadiem
Meinards kaut kur pa ceļam zodu pazaudējis.

     [+] [-]

, 2013-12-06 20:50, pirms 11 gadiem
hellpickle rakstīja: Meinards kaut kur pa ceļam zodu pazaudējis.
Principā zods viņam nav tik slikts, viņam vienkārši ir Arlovska un Lesnara sindroms - tiklīdz dabū normālu sitienu, tā sāk aizsardzībā lažot un neko nedara. + viņš sāka kā wrestlers, bet pēdējā laikā nez kāpēc ir iedomājies, ka ir baigais strikers un vispāŗ nemēģina wrestlot. Bet nu tās ir viņa problēmas.

     [+] [-]

, 2013-12-06 23:05, pirms 11 gadiem
Luca Toni rakstīja: Principā zods viņam nav tik slikts, viņam vienkārši ir Arlovska un Lesnara sindroms - tiklīdz dabū normālu sitienu, tā sāk aizsardzībā lažot un neko nedara. + viņš sāka kā wrestlers, bet pēdējā laikā nez kāpēc ir iedomājies, ka ir baigais strikers un vispāŗ nemēģina wrestlot. Bet nu tās ir viņa problēmas.
nu nezinu, nezinu, sevi arī ir pats izslēdzis. Frenkijs arī pat dabūjis viņu izslēgt, neteiktu, ka Neits baigās bombas sviež (vispār Diaz brāļiem bieži piedēvē "volume punching", Ali arī tāpat darījis).

nu gan jau arī aizsargāties nejēdz pēc tam, bet nu "it kā" baigie nokautu meistari viņu neslēdz laukā.