Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rodions Batuļins Itālijā izcīna uzvaru pār Fritcu Kerstingu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rodions Batuļins Itālijā izcīna uzvaru pār Fritcu Kerstingu
Rodions Batuļins
Foto: rigaprofesionalis.lv

Vakarnakt Itālijas pilsētā Romā cīņu šova „White Rex – Duh Voina XXIX” ietvaros pie kārtējā panākuma tika 2013. gada Latvijas čempions amatieru MMA Rodions Batuļins (3-2-1), kurš otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica vācieti Fritcu Kerstingu (1-2-0).

Pirmais raunds priekš Latvijas pārstāvja, WCSA Eirāzijas vicečempiona Rodiona Batuļina, kurš kā ierasts uzsvaru lika agresīviem uzbrukumiemiesākās diezgan veiksmīgs, taču sportists ātri izpumpējās un zaudēja savas pozīcijas. Tik un tā Rodions savā tempā spēja novilkt līdz raunda beigām.

Uz otro raundu Batuļins iznāca daudz možāks, uzreiz uzsāka ofensīvu un nometa Fritcu Kerstingu parterā, kur uzsēžoties pretiniekam virsū ieņēma vadošo pozīciju. Batuļins izdarīja daudz sitienu pa zemē guļošo Kerstingu, taču vācietis labi aizsargājās. Rodions pieņēma lēmumu izdarīt žņaugšanas paņēmienu no augšas un tas izrādījās veiksmīgs.

Rodions Batuļins izcīnīja uzvaru ar žņaugšanas paņēmienu un savā statistikā ierakstīja trešo uzvaru karjerā.

„Lielisks rezultāts!” par sava audzēkņa panākumu priecīgs bija kluba „Profesionālis” treneris Andrejs Maslovs, kurš izteicās, ka Rodions izdarīja visu to pie kā viņi bija strādājuši.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...