Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Okolijs no Brieža promoutera nav saņēmis piedāvājumu par cīņas aizvadīšanu

Rolands Eliņš

Okolijs no Brieža promoutera nav saņēmis piedāvājumu par cīņas aizvadīšanu
Lorenss Okolijs. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Britu bokseris Lorenss Okolijs intervijā "iFL TV" norādīja, ka joprojām nav saņēmis nekādas ziņas no Maira Brieža promouteriem par cīņas piedāvājumu, kā arī izteicās, ka labprāt pasapņo par iespējamo cīņu pret Kanelo Alvaresu, taču apzinās realitāti.

"Joprojām cenšos panākt cīņu, kurā varētu apvienot čempiona titulus krūzeros," sacīja WBO čempions Lorenss Okolijs. "Nebiju domājis, ka tas būs tik grūti. Nekādu jaunumu man nav. Redzēsim, kas notiks tuvāko nedēļu laikā."

Okolija sakarā bieži tiek piesaukta Maira Brieža vārds, un arī pats Okolijs gan intervijās, gan sociālajos tīklos norādījis uz savu vēlmi aizvadīt cīņu pret IBF čempionu Briedi. Brieža promouters Kalle Zauerlands bija publiski izteicies, ka uzsāks sarunas un veiks piedāvājumu, taču Okolijs šo piedāvājumu vēl nav saņēmis.

Zauerlands pirms pāris dienām intervijā "iFL TV" saņēma jautājumu par šo tēmu un atbildēja, ka šāds piedāvājums tiek gatavots un drīzumā nonāks pie Okolija. Britu bokseris par to gan nedaudz pasmējās: "Daudzreiz ir tā, ka cilvēki saka tikai to, ko viņiem konkrētajā brīdī vajag pateikt. Tas arī viss. Redzēsim, kā būs."

Okolijs intervijā arī dalījās savā viedoklī par Meksikas boksa superzvaigznes Kanelo Alvaresa pieteikumu uz cīņu pret WBC krūzeru čempionu Ilungu Makabu. Teorētiski arī Okolijs vēlāk varētu izaicināt Kanelo uz cīņu krūzeros, taču viņš norādīja, ka pret šādu scenāriju izturas reālistiski.

"Protams, ka man tas patiktu, taču jādomā reāli," sacīja Okolijs. "Kanelo ir izcils bokseris, taču svara kategorijas nozīmē ļoti daudz. Ja pretinieks ir garāks, smagāks un spēcīgāks, tad, manuprāt, tā ir pārāk liela atšķirība. Tāpēc arī Kanelo izvēlējās Makabu, kurš ir apmēram 180cm garš, nevis mani, kurš ir krietni garāks, varētu turēt Kanelo tālāk un pabeigt cīņu ar vienu sitienu."

Līdzīgi kā Okolijs, arī Briedis augumā ir krietni raženāks nekā Makabu, un tiek norādīts, ka Kanelo izvēlējies sev parocīgāko pretinieku krūzeros, taču Okolijs to nosauca par loģisku rīcību, norādot, ka viņš pats Kanelo neieteiktu cīnīties pret tādu bokseri, kāds ir viņš pats.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=Pyj...
https://www.boxingnews24.com/2021/1...

  +2 [+] [-]

, 2021-11-23 18:05, pirms 2 gadiem
Okolijam tiktoks jāpārbauda, gan jau tur Briedis viņu izaicinājis

  -1 [+] [-]

, 2021-11-23 18:41, pirms 2 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Okolijam tiktoks jāpārbauda, gan jau tur Briedis viņu izaicinājis
fakts

     [+] [-]

, 2021-11-25 11:14, pirms 2 gadiem
'varētu turēt Kanelo tālāk un pabeigt cīņu ar vienu sitienu' čalis nemokās ar mazvērtības kompleksiem

     [+] [-]

, 2021-11-27 15:07, pirms 2 gadiem
Manuprāt Briedis saprot ka cīņa pret Okoliju varētu būt viņa pēdējā. Jo Okolijs ir līmeni augstāks..