Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

"Jūtūberis" KSI apvienojas ar Brieža pārstāvēto promoteru kompāniju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Jūtūberis" KSI apvienojas ar Brieža pārstāvēto promoteru kompāniju
Kalle Zauerlands. Foto: World Boxing Superseries

Slavenā "YouTube" satura veidotāja KSI jeb īstajā vārdā Olajidi Olajinks Viljamss Olatunji menedžementa kompānija "Proper Loud" apvienojusies ar Maira Brieža pārstāvēto promoteru organizāciju "Wasserman Boxing", ko vada pazīstamais boksa promoters Kalle Zauerlands.

Apvienošanās mērķis ir izveidot jaunu promoteru organizāciju, kurā KSI būs gan bokseris, gan promoteris. Citējot "Wasserman Boxing" ierakstu "Twitter" kontā: "Pavisam jauns līmenis!". Pats vācu promoters Zauerlands publiski pavēstījis, ka šī apvienošanās palīdzēs boksam piesaistīt vairāk naudas un tās kalpos par "pārmaiņām industrijā".

Kā zināms, tad Latvijas labākais bokseris un Pasaules Boksa Supersērijas (WBSS) pašreizējais čempions Mairis Briedis (27-1) pēdējā laikā vairākkārtīgi uz cīņu centies izaicināt citu "jūtuberi" Džeiku Polu, kurš nesen paraugcīņā spēkojās pret boksa leģendu Floidu Meivezeru. Boksa amatieris Pols atbildi uz Brieža centieniem nav devis, Latvijas labākajam bokserim cerot tikt pie multimiljonu ienesīgas cīņas.

Boksa apritē iesaistījušās arī citas slavenības, tādējādi savām cīņām savācot vairāku miljonu skatītāju auditoriju. No citu sporta veidu pārstāvjiem jāatzīmē Neita Robinsona un Lamāra Odoma piedalīšanās boksa cīņās. Tomēr vēl ne tik sen pats Brieža promoters Zauerlands izteicās kritiski par šādu slavenību piedalīšanos boksa cīņās.

Izmantotie avoti:
https://twitter.com/MichaelBensonn/...

  +2 [+] [-]

, 2021-06-21 20:13, pirms 3 gadiem
Sāk jau burtiski ņirgāties par boksu kā sportu.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-21 20:14, pirms 3 gadiem
TommyLee rakstīja: Sāk jau burtiski ņirgāties par boksu kā sportu.
A tās miljons federācijas un jostas nebija ņirgāšanās vēl?

     [+] [-]

, 2021-06-21 21:58, pirms 3 gadiem
Bokss ar tādiem tempiem drīz jau izzudīs no sporta hierarhijas

     [+] [-]

, 2021-06-21 22:04, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: A tās miljons federācijas un jostas nebija ņirgāšanās vēl?
Nevis miljons , bet 4 nevajag fantazēt! Vai tad citos sporta veidos ir arī tikai viens čempionāts kur var iegūt kādas medaļas vai titulus?

  +4 [+] [-]

, 2021-06-21 22:07, pirms 3 gadiem
Nesaprotu par ko tur cepties, vienkārši paralēli profesionālam boksam arī šovbizness notiek. Lai jau amatieri dod pa purnu viens otram, kam tas neinteresē var neskatīties. Problēma vienkārši tāda, ka profesionālās asociācijas sevi sačakarējušas tik ļoti un nemāk piesaistīt skatītājus, ka pašas sevi beidz nost. Tur neprofesionāli miljonāri, kas grib izvicināties pie vainas galīgi nav.

     [+] [-]

, 2021-06-21 22:24, pirms 3 gadiem
Lets_go_champ rakstīja: Nevis miljons , bet 4 nevajag fantazēt! Vai tad citos sporta veidos ir arī tikai viens čempionāts kur var iegūt kādas medaļas vai titulus?
Pagaidi, tu tagad centies aizstāvēt boksa jostu sistēmu? Cik es sapratu, ir 64 pasaules čempionu jostas boksā. Tev tas liekas normāli? Piemēram, MMA ir 8 vīriešu svaru kategorijas. Protams, ir dažādas organizācijas un čempioni, bet zini kur ir atšķirība? MMA cīkstonis cīnās vienā noteiktā organizācijā un tikai UFC josta tiek starptautiski uzskatīta par pasaules čempiontitulu.

     [+] [-]

, 2021-06-22 00:04, pirms 3 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Pagaidi, tu tagad centies aizstāvēt boksa jostu sistēmu? Cik es sapratu, ir 64 pasaules čempionu jostas boksā. Tev tas liekas normāli? Piemēram, MMA ir 8 vīriešu svaru kategorijas. Protams, ir dažādas organizācijas un čempioni, bet zini kur ir atšķirība? MMA cīkstonis cīnās vienā noteiktā organizācijā un tikai UFC josta tiek starptautiski uzskatīta par pasaules čempiontitulu.
Kad UFC būs parādījusi sevi vismaz 100 g. darbībā kā bokss, tad ne jau mēs varēsim par to spriest...}}

     [+] [-]

, 2021-06-22 10:44, pirms 3 gadiem
KSI vārds jau nu dikti samocīts šeit izskatās...
Precīzāk būtu - Oladžide Olajinka Viljamss Olatundži

     [+] [-]

, 2021-06-22 19:18, pirms 3 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Pagaidi, tu tagad centies aizstāvēt boksa jostu sistēmu? Cik es sapratu, ir 64 pasaules čempionu jostas boksā. Tev tas liekas normāli? Piemēram, MMA ir 8 vīriešu svaru kategorijas. Protams, ir dažādas organizācijas un čempioni, bet zini kur ir atšķirība? MMA cīkstonis cīnās vienā noteiktā organizācijā un tikai UFC josta tiek starptautiski uzskatīta par pasaules čempiontitulu.
Tu te nejauc svara kategorijas ar organizācijām.

Ir 4 prestižās organizācijas un uz tām arī visi tiecas.

Pārējie ir reģionālie un interkontinentālie tituli, kas ir loģisks ceļš uz pasaules čempiona titulu.

Nedos tak nevienam LV iesācējam uzreiz cīnīties par WBC, priekš tam ir sevi jāpierāda savā zemē un jāpaceļas reitingā.

     [+] [-]

, 2021-06-22 19:20, pirms 3 gadiem
"Boksa amatieris Pols atbildi uz Brieža centieniem nav devis, Latvijas labākajam bokserim cerot tikt pie multimiljonu ienesīgas cīņas."

Rakstvedim gan kaut kas dēlī sagājis, laikam viņiem stāv jau gatavas teksta sagataves, kuras tik kopē un bliež iekšā rakstos, jo šis dīvainais "stils" te ir vērojams diezgan bieži.