Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zamjatins un Sidorenko iekļūst Eiropas junioru čempionāta boksā 1/4 finālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Zamjatins un Sidorenko iekļūst Eiropas junioru čempionāta boksā 1/4 finālā
Foto: Latgales Laiks

LETA. Latvijas bokseri Nikolajs Zamjatins un Emanuils Sidorenko piektdien Itālijā notiekošajā Eiropas junioru čempionātā boksā iekļuva ceturtdaļfinālā.

Zamjatins, kurš spēkojas svara kategorijā līdz 57 kilogramiem no pirmās kārtas cīņas bija brīvs, bet otrajā kārtā viņš stājās pretī francūzim Džemals Džamels Muameds-Ali. Tiesnešu domām daloties, uzvaru ar 3:2 izcīnīja Latvijas bokseris.

Tikmēr Sidorenko svara kategorijā līdz 52 kilogramiem otrās kārtas cīņā spēkojās ar Kipras pārstāvi Teohari Cahovu. Tā kā četri tiesneši lēma par labu Latvijas sportistam, Sidorenko guva panākumu ar 4:1.

Savukārt Nikita Goļenkocs svara kategorijā līdz 50 kilogramiem otrajā kārtā mēroja spēkus ar Rumānijas bokseri Irofti Danielu Mihai. Visiem tiesnešiem vienprātīgi lemjot par labu rumānim, Latvijas bokseris piedzīvoja neveiksmi 0:5.

Eiropas junioru čempionāts boksā norisinās līdz 5.oktobrim.

Izmantotie resursi:
LETA