Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders: "Tiesnesis Usikam atņēma nokautu cīņā pret Fjūriju"

Rolands Eliņš

Vailders: "Tiesnesis Usikam atņēma nokautu cīņā pret Fjūriju"
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

ASV bokseris Deontejs Vailders, bijušais ilggadējais pasaules smagsvaru čempions, sarunā ar medijiem pirms savas nedēļas nogalē gaidāmās cīņas pret Žileju Žangu dalījās viedoklī par maija vidū aizvadīto visu titulu apvienošanas cīņu starp Oleksandru Usiku un Taisonu Fjūriju.

Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs cīnījās 18. maijā, noskaidrojot neapstrīdēto pasaules čempionu smagsvaros. Ilgi gaidītajā cīņā pēc punktiem uzvarēja Usiks, kurš izcēlās ar nokdaunu devītajā raundā, tiesa, šī situācija vēlāk raisīja diskusijas, jo tiesnesis nokdaunu ieskaitīja brīdī, kad Fjūrijs bija trešo reizi pēc kārtas atspiedies pret ringa nožogojumu un Usiks jau bija atvēzējies sitienam, kas izskatījās nokauta cienīgs.

"Manuprāt, tiesnesis Usikam atņēma drošu nokautu," sarunā ar medijiem sacīja Deontejs Vailders. "Kādam te tika pasniegta dāvana."

Vailderam šeit ir līdzīga pieredze: savā pirmajā cīņā pret Fjūriju viņš 12. raundā trāpīja sitienu, kas nogāza Fjūriju uz grīdas. Likās, ka cīņa beigusies, taču Fjūrijs tomēr piecēlās pirms tiesnesis noskaitīja līdz desmit. Bet pēc tam netrūka diskusiju par to, ka tiesnesis devis Fjūrijam pārāk daudz laika un skaitījis pārāk lēnu, tādējādi dodot iespēju britu bokserim atgūties.

"Taču es domāju, ka tā bija lieliska cīņa," par Fjūrija-Usika cīņu izteicās Vailders. "Es pats biju uz naža asmens, man nebija ne jausmas, kurš šeit izcīnīs uzvaru. Vienmēr uzskatu, ka cīņā uzvar tas, kurš ir vairāk izsalcis pēc uzvaras, un Oleksandra "kodiens" šoreiz bija lielāks."

Vailders arī izteicās, ka viņam nav nekādu iebildumu pret tiesnešu piešķirtajiem punktiem, šajā cīņā par uzvarētāju atzīstot Usiku.

Vailders savā iepriekšējā cīņā decembrī cieta sakāvi pret Džozefu Pārkeru, kas izbojāja plānus viņa cīņai pret Entoniju Džošua. Vailders tagad centīsies nostāties atpakaļ uz uzvaru takas, šajā nedēļas nogalē cīnoties pret Ķīnas smagsvaru Žileju Žangu, kuram gan tieši tāda pati problēma - zaudējums iepriekšējā cīņā pret Pārkeru.

Izmantotie resursi:
https://www.secondsout.com/news/deo...

     [+] [-]

, 2024-05-28 13:43, pirms 4 nedēļām
Starpcitu tieši Vailders vai Pārkers varētu būt labi pretinieki Usikam, jo šaubos ka Fury revanšā kko iespēs.