Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Reinoso: "Šobrīd nav neviena, kas varētu uzvarēt Meivezeru"

Jānis Pārums

Reinoso: "Šobrīd nav neviena, kas varētu uzvarēt Meivezeru"
Hose Reinoso
Foto: Omar Escobar

Pazīstamais treneris Hose Reinoso izteicis šaubas, ka slavenais bokseris Floids Meivezers juniors (45-0, 26KO) tuvākajā nākotnē varētu piedzīvot zaudējumu, jo šobrīd neesot neviena, kam būtu pa spēkam viņu pieveikt.

Pēc tam, kad Meivezers nosauca savu nākamo pretinieku – Markosu Maidanu (35-3, 31KO) – 3.maijā gaidāmā cīņa tiek apspriesta arvien plašāk. Meivezera pēdējā pretinieka Saula Alvaresa (42-1-1, 30KO) treneris Hose Reinoso arī paudis savu viedokli.

"Domāju, ka ir bokseri, kuri spējīgi Meivezeram sagādāt nepatikšanas, taču viena lieta ir radīt problēmas, bet pavisam cita ir uzvarēt," sacīja Reinoso. "Man nav nekādu pretenziju pret Meivezera nākamo pretinieku, gluži otrādi – ļoti vēlējos, lai par to kļūst tieši Markoss Maidana. Taču uzvarēt viņam būs ļoti grūti..."

"Esmu teicis to jau agrāk un atkal atkārtošos – Meivezers ir bokseris, kurš vienmēr iziet ringā, lai uzvarētu. Un viņam ir vienalga, kā to izdarīt – ar šovu vai bez tā, apmierināti līdzjutēji vai nē. Viņu tas neuztrauc. Viņam galvenais ir uzvara, un tieši tāpēc viņš joprojām ir neuzvarēts. Viņš pats uzvar katru savu pretinieku. Domāju, ka ļaudis maksā naudu, lai redzētu viņa zaudējumu, taču viņš viņiem nesniegs tādu greznību. Šodien nav neviena boksera, kas varētu viņu uzvarēt. Nav pat neviena, kas varētu mest ēnu uz viņa reputāciju," atzina Alvaresa treneris.

Jāpiebilst, ka savā pēdējā cīņā, kas bija tieši pret Alvaresu, Meivezers bija jūtami pārāks un uzvarēja ar 116:112, 114:114 un 117:111 (cīņas tiesneši saskatīja līdzīgāku cīņu nekā neatkarīgie boksa apskatnieki, kuri pārsvarā atdeva Meivezeram uzvaru ar 119:109 vai 120:108).