Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Maskajevs cīnīsies pret Agileru

Jānis Pārums

Maskajevs cīnīsies pret Agileru
Oļegs Maskajevs
Foto: Itar Tass

Bijušais pasaules čempions boksā smagajā svarā WBC versijā krievs Oļegs Maskajevs (36-6, 27KO) savu nākamo cīņu aizvadīs 11. decembrī pret Dominikānas Republikas bokseri Nagiju Agileru, vēsta portāls boxingscene.com.

Profesionāļa karjeras laikā 23 gadus vecais Nagijs Agilera izcīnījis 14 uzvaras (deviņas no tām – ar nokautu) un piedzīvojis divus zaudējumus. Jāuzsver, ka Agilera vēl nekad nav izgājis ringā pret kādu no pasaules vadošajiem smagsvariem.

Ja Maskajevs uzvarēs Agileru, tad nākamo cīņu aizvadīs pret amerikāni Reju Ostinu (27-4-4, 17KO). Šīs cīņas uzvarētājs iegūs iespēju cīnīties par WBC titulu. Šobrīd titula īpašnieks ir ukrainis Vitālijs Kļičko (38-2, 37KO), kurš 12. decembrī cīnīsies pret amerikāni Kevinu Džonsonu (22-0-1, 9KO).

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-10-26 12:42, pirms 15 gadiem
triisis rakstīja: Nabaga Agilera...Vinja vairs uz skatuwes nekaaps!
kapēc tu tā saki. viņa acīmredzot ir uzaudzējusi kilogramus (ja jau startē smagsvarā) un tagad ir baigā būda. un lokana viņa vienmēr ir bijusi.