Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Viljams uzvar ātri

Jānis Pārums

Viljams uzvar ātri
Pols Viljams
Foto: AP

Pasaules čempions boksā svarā līdz 66.7kg WBO versijā amerikānis Pols Viljams aizvadītajā naktī guva pārliecinošu uzvaru, jau pirmajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot savu tautieti Endiju Kolu.

Viljams bija krietni ātrāks par pretinieku un pirmā raunda vidū viņam izdevās vairāki labi sitieni. Kols šos sitienus palaida garām, līdz ar to saņemot vairākus kreisos un labos āķus. Pēc viena no sitieniem Kols pakrita un lai gan spēja piecelties kājās, tomēr ar grūtībām spēja noturēt līdzsvaru, līdz ar to tiesnesis pārtrauca cīņu, piešķirot Viljamsam uzvaru ar tehnisko nokautu.

Viljamsam šī bija jau 36 uzvara 37 cīņās profesionālajā boksā. 27 cīņās amerikānis uzvaru guvis ar nokautu. Vienīgo zaudējumu Viljams piedzīvoja šī gada februārī, piekāpjoties Karlosam Kvintanam, taču vēlāk pārliecinoši revanšējās, uzvarot savu oponentu jau pirmajā raundā ar tehnisko nokautu.

Kols piedzīvoja otro zaudējumu aizvadītajās 19 cīņās. 12 no 17 panākumiem Kols bija guvis priekšlaicīgi, bet abus zaudējumus arī piedzīvojis ar nokautiem.

Nākamo cīņu Viljams aizvadīs 29. novembrī. Cīņas likme būs WBO čempiona tituls, tomēr amerikāņa pretinieks vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
boxrec.com