Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders apsola turpināt boksera karjeru

Rolands Eliņš

Vailders apsola turpināt boksera karjeru
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

ASV bokseris Deontejs Vailders pēc diviem zaudejumiem Taisonam Fjūrijam bija ilgāku laiku pagājis nostāk no profesionālā boksa un nebija aizvadījis cīņas, taču tagad apliecinājis, ka noteikti vēl gatavojas turpināt boksera karjeru.

Deontejs Vailders savu iepriekšējo cīņu pret Taisonu Fjūriju aizvadīja oktobrī, kad parādīja ļoti apņēmīgu sniegumu un izturēja līdz 11. raundam, taču pārliecinoši piekāpās. Pēc tam viņš ringā nebija atgriezies, turklāt par viņa nākamo cīņu nebija pat nekādu konkrētāku baumu. Tika minēta iespēja, ka 36 gadus vecais bokseris varētu likt punktu karjerai, bet tagad viņš apliecinājis, ka to vēl nedarīs.

"Es nevaru apstāties šādā brīdī," teica Deontejs Vailders, kura dzimtajā pilsētā Tuskalūsā vakardien tika atklāta viņam veltītā statuja. "Man jāturpina mans ceļojums boksā, man tas ir jādara."

Vailders bija WBC čempiona statusā no 2015. līdz 2020. gadam un uzvarēja 42 no savām 45 cīņām, 41 reizi to paveicot ar nokautu. Šobrīd WBC čempiona tituls pieder Fjūrijam, pret kuru Vailders jau trīs cīņas aizvadījis, attiecīgi ceturtā savstarpējā tikšanās ir ļoti mazticama.

Savukārt pārējie smagsvaru čempiona tituli šobrīd pieder Oleksandram Usikam, kurš tos šovasar aizstāvēs pret Entoniju Džošua.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/boxing/ne...

  -1 [+] [-]

, 2022-05-26 13:45, pirms 2 gadiem
Viņš var sasist gan AJ, gan Usiku

     [+] [-]

, 2022-05-26 14:09, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Viņš var sasist gan AJ, gan Usiku
kaut ko viņš sastit var...
laikam gan tikai savu galvu...

     [+] [-]

, 2022-05-27 16:18, pirms 2 gadiem
Priecē. Ja Fūrijs vairs necīnās, paliek Usiks un Joshua. Whyte paknaps vien ir, tāpēc labi, ka Wilders vēl paliek.