Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Sarunas par Kļičko – Heja cīņu neizdevušās

Jānis Pārums

Sarunas par Kļičko – Heja cīņu neizdevušās
Vladimirs Kļičko
Foto: AP

Pasaules čempiona pirmajā smagajā svarā WBC, WBA un WBO versijās Deivida Heja pārrunas par iespējamo cīņu ar WBO, IBF un IBO pasaules čempionu smagajā svarā Vladimiru Kļičko neizdevušās - ukrainis aizņemtības dēļ noraidīja piedāvājumu šogad aizvadīt cīņu.

"Šogad man noteikti nebūs laika cīnīties ar Heju," sacīja Kļičko. "Man būs jāaizvada divas titulu aizstāvēšanas pēc kārtas – vispirms ar Toniju Tompsonu, pēc tam ar Aleksandru Povetkinu. Cīņa ar Heju šogad vienkārši nav iespējama."

Kļičko neizslēdza iespēju, ka varētu boksēties ar britu bokseri nākotnē, turklāt, ja cīņa notiks, labprāt to aizvadītu Londonā.

Iepriekš Hejs bija paziņojis, ka labprāt cīnītos ar Kļičko kaut vai tūlīt. Kļičko jaunākais atzina, ka Hejam pietiek pašpārliecinātības, taču vispirms vajadzētu aizvadīt pāris cīņas smagajā svarā un nostiprināt savu reputāciju.

eSports.lv jau ziņoja, ka pēc uzvaras pār Enzo Makarinelli, Hejs paziņoja, ka pāriet uz smago svaru. Britu bokseris arī izteicās, ka visi smagā svara čempioni ir uzvarami un viņam ir pa spēkam to paveikt.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk