Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Kļičko vēlas cīnīties ar Areolu ASV

Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko vēlas cīnīties ar Areolu ASV
Vitālijs Kļičko
Foto: Pavel Terekhov

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBC versijā ukrainis Vitālijs Kļičko (37-2, 36KO) izteicis vēlēšanos savu nākamo cīņu aizvadīt pret amerikāni Krisu Areolu (26-0, 23KO), turklāt ASV pilsētā Losandželosā, vēsta boksa portāls boxingscene.com.

Kļičko jau vairākkārt uzsvēris, ka viņa mērķis tagad ir savā īpašumā iegūt WBA čempionu jostu, lai brāļiem Kļičko piederētu visas prestižākās (WBA, WBO, WBC, IBF) jostas smagajā svarā. WBA čempions šobrīd ir krievs Nikolajs Valujevs (50-1, 34KO), kuram līdz 26. jūnijam jāaizvada cīņu pret WBA atvaļināto čempionu uzbeku Ruslanu Čagajevu (25-0-1, 17KO).

Ukrainis velti laiku zaudēt negrib, tāpēc kamēr attiecības kārto Valujevs ar Čagajevu, Kļičko izteicis vēlmi boksēties ar perspektīvo Areolu, kurš 11. aprīlī aizvadīs cīņu pret savu tautieti Džamilu Makleinu (39-9-3, 23KO).

"Areola ir lielisks smagsvars, viņam ir daudz atbalstītāju. Šādā cīņā būtu ieinteresēti daudzi. Tāpēc tā varētu notikt Losandželosā," sacījis Kļičko, kurš pats dzīvo Kalifornijas štata Losandželosā (Kalifornijas štata iedzīvotājs ir arī Areola – aut.).

Tāpat ukrainis vēlreiz uzsvēris, ka nevēlas cīnīties ar krievu Oļegu Maskajevu (36-6, 27KO). WBC lēmums gan paredz, ka Kļičko nākamo cīņu jāaizvada tieši pret Maskajevu, taču Vitālijs to ir pārsūdzējis Sporta Arbitrāžas tiesā un tagad gaida tās lēmumu.

"Kurš gan grib redzēt šo cīņu [pret Maskajevu]?. Neviens Eiropā un ASV to negrib, ieskaitot televīzijas kanālus. Šī nav tā cīņa, kuru boksa līdzjutēji vēlētos skatīties," savu viedokli pamatoja ukraiņu bokseris.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

     [+] [-]

, 2009-03-25 17:08, pirms 16 gadiem
Būs Kļičko 38-2, 37KO !

Bet nu cerēsim uz interesantu cīņu, kāda manuprāt tomēr bija ar Gomesu!

  +8 [+] [-]

, 2009-03-25 17:57, pirms 16 gadiem
pec bildes izskatas ka vins trenejas ka Rokijs!